Augusts 26., 2005


[info]alvils19:34 - Tas mani ir pārāk lielā mērā pārņēmis... Neparko citu pat ne tikai nedomāju, bet pat nerunāju... :(
.
alvils: nu tā... ne pārāk. itkā jau viss o.k., bet jūtos slikti (es nezinu, vai es Tev jau teicu, bet pagāšsvētdien mani pameta mana meitene, un es joprojām jūtos ļoti slikti...) Un kā pati?
.
inini: ne, tu neteici man to..... skumji.... man nepatik dzirdet, ka cilveki skiras, viens vai 2rs pamet 2u.... tik nejauki, un sapigi.....ilgi bijat kopa???
.
alvils: mjā. bijām kopā divus gadus... ir skumīgi. bet dzīve neapstājas tāpēc. Jādzīvo tālāk... Turklāt Latvijā uz vienu vīrieti ir vairākas sievietes... tas ir demagoģisks fakts. Un kā Tev iet šai ziņā (mīlas frontē)?
.
inini: ui!2i gadi no dzives un visu tik vienkarsi izbeigt..man dazreiz rodas jautajums, kapec japamet cilveki, it ka, saka, ka vinjs vairs mani nedara laimigu, man vinjs kaitina, bet pec paris diejnam atrod citu un skaa--es esmu tagad tik laimiga...man ir dreudzene,kas ari pameta savu puisi ar ko kopa bija vairak ka 2us gadus--kad bija kopa, teica, ka ir laimigaka pasaule, tagad ir cits un atkal laimigaka pasaule..murgs!stulbi!ja mil, ta mil!!!!! man laikam viss kartiba, sodien ir 2i gadi un 2i menesi kad esam kopa.un nev velesana kautko mainit....ir labi!!!! bet tu neskumsti!!!!!! gan jau..... meitenem ir teiciens-ja tev nav puisa, tad kadai ir veseli 2i!!)) hi!!!! launas meitenes!!!
.
alvils: mjā... es arī nesaprotu, kāpēc viņa izbeidza attiecības. tiešām nesaprotu. nav absolūti nekāda nopietna iemesla. viņa vienkārši nolēma izbeigt, un viss... izbeidza. :/
.
inini: ceru, ka nejuties slikti....es zinu, ka ir, kad pamet...mani ar pameta, pec1.6g attiecibam...pa telefonu..liiimenis!dzekam iepatikas briiviba rigaa..... eh..tas bij sen
.
alvils: mjā... mani arī pameta pa telefonu... pa ne sarunā, bet ar sms. nenormāli tizli... nu jā. un tiešām jūtos slikti. sāp. bet, kā jau teicu, gan jau tikšu tam pāri.
.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
ALvils - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba