Decembris 22., 2004


[info]alvils16:08 - emo :)
.
Ieva:
"es jau laikam palieku uzbaaziiga bet gribeeju pajautaat kad buus kaads koncis forbiden tears? info nekaada nekur nav un ziile ar neko nesaka:)"
.
ALvils:
"hm :) Forbidden Tears nebūs. Tur nekas nesanāca. Bet es tagad veidoju citu grupu, kas varbūt sauksies I Can Climb Mountains, šobrīd jau kādu mēnesi mēģinam kopā, ir dažas jaukas dziesmas, ceru, ka tuvāko mēnešu laikā būs arī kāds koncis. vari dažas bildes no mēģinājumiem apskatīt manās galerijās, tur ir viena galerija ar nosaukumu "jaunais bands", tajā ir. :)

bet vispār, šobrīd esmu tākā apslimis, nu, man ir pamatīgs bronhīts, bronhi pilni ar trokšņiem, sēžu mājās, dzeru antibjotikas, un tāpēc tagad puiši mēģina bez manis (trijatā), bet, kad es būšu vesels, viss notiks. :)"
.
Ieva:
"aapaac! veselojies un meegjiniet vien, gan jau izdosies un es nezinu kaa citi, bet man ljoti pietruukst toothsome twang taapeec vajadzeetu ko citu vietaa:) fani jau ir- vajag tikai grupu:)"
.
ALvils:
"hm :) nu, gan jau būs o.k.
un vispār, tas, kas tagad mums veidojas, man patīk daudz labāk, nekā TT, ceru, ka arī citiem būs tāpat."

Ieva:
"nu shitas ir kashmarshovs! es te taa rakstu a draugi uzkaraas un neko nenosuuta:( nu jaa es meegjinaashu atkaartot:) tu melo jo par TT nekas labaaks nevar buut:) es te jau paaris stundas gaidu draugos ziili( to pashu tu zini) a vinja ar mani nerunaajas:) vakar nokaartojaam peedeejos paraadus un shodien man buutu jauka diena ja es nebuutu ieskreejusi ar aci antenaa:) pag"
.
un
.
"ziile man ir tik daudz staastiijusi par jums, par TT, par draudzi, bet izraadaas arii vinja visu nezin jo par to ka jums arii tie teari izjuka vinja neko nebij teikusi. buus jaasaraaj:)"
.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
ALvils - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba