Janvāris 4., 2005


14:46 - Šito iepostēja GMV katedrale.lv forumā:
.
Atļaušos iepostēt Papucs komentu pie šī raksta arī šeit. Varbūt ne īsti pa tēmu, bet interesanti.
.
Seksualitāti nedrīkst aplūkot ne "zinātniski", ne "teoloģiski"(šī vārda sliktākajā nozīmē), bet uz to ir jāraugās gluži vienkārši dievišķā patiesībā.
Nevar īsos vārdos izrunāt šo lietu, bet par to ir jārunā un jārunā, ne tikai laulāto starpā, bet visā pasaulē. Jā, TV runā, bet es atbildu - runā bezgala daudz visādu blēņu, patiesības praktiski nav. Nevar jau dažās rindkopās vienoties par to, ko kurš saprot ar petingu, un, vai tas ir labi.
Vispirms uzsvēršu, ka seksualitāte jāsadala sastāvdaļās. Sēklas noplūšana makstī un orgasms, kaut arī dažkārt sakrīt, tomēr jāuztver kā divas dažādas lietas. Protams, ideālā gadījumā tas sakrīt, bet šī pasaule tik ļoti reti ir ideāla, ka pasniedzēja kungam nepiederās izlikties tik naivam. Bez tam, sēklas noplūšana akta laikā un orgasms arī vīrietim ne vienmēr ir viens un tas pats (ir sievietes, kas to nezin). Ja pasniedzēja kungs grib apgalvot, ka Dievs par laulāto draugu svētlaimes kulmināciju uzskata sēklas noplūšanu sievietes dzimumorgānos, es ieteiktu neapmeklēt viņa lekcijas… Vienmēr uzsvēršu, ka orgasms – tas ir izšķiroši līdz noteiktam minimālajam daudzumam. Ja kāds šo noliedz, tad neapšaubāmi cieš no orgasmu trūkuma. Daudzi cieš tik ļoti, ka ne tikai runāt, pat domāt par to nevēlas. Kāpēc es to uzsveru? Saprotams, ka attiecībām, jūtām un emocijām ir liela loma laulībā un seksualitātē, bet ir viens bet – fizioloģija. Lai kā teologiem to negribētos atzīt – sexuālā fizioloģija cilvēkā (gan vīrietī gan sievietē) dzīvo pati savu, no emocijām neatkarīgu dzīvi. Šai vienpatnei – sexuālajai fizioloģijai ir tikai viena barība – orgasmi. Toties orgasmu kvalitāte, savukārt gan ir atkarīga no 100 citiem faktoriem – jūtām, emocijām, laulāto attiecībām u.t.t. Bez orgasmiem varbūt var kļūt par labu, zinātnieku, ķirurgu, priesteri. Bet nevar sanākt labs audzinātājs, laulātais draugs. Daudzi, īpaši sievietes, negribēs šai shēmai piekrist, īsā komentārā nevarēšu to pierādīt, bet garākā sarunā varētu. Ja kāds vēlās – lūdzu.
Atgriežoties pie tēmas – būtu jau ļoti jauki, ja laulātie varētu sēklas noplūšanu makstī vienmēr apvienot ar abpusēju orgasmu. Te jāpiezīmē, ka vēstules autoram taisnība – ja sieviete nelieto hormonus (hormoni un prezervatīvi – tas tiešām ir galēji stulbi), tad viņas gribēšana ir daudz lielāka auglīgajās dienās. Orgasms, savukārt, ir lielāks, ja lielāka gribēšana. Esmu runājis ar dažādām mazpazīstamām sievietēm atklāti par sexu. Pazīstu vienu dāmu, kuru bērnībā bija izvarojis tēvs. Astoņus gadus vēlāk viņa pirmoreiz izjuta orgasmu - tikai tad, kad viņas bērnam jau bija divi gadi!!! Izrādījās, ka orgasmu viņai sniedz tikai orālais sexs (un 69 ). Viņai palīdzēja kāds cilvēks, kurš prata sagādāt orgasmu jebkurai sievietei (varat minēt trīs reizes, kā viņš to iemācījās). Goda vārds, Tiesas dienā es Jēzum par viņu aizlikšu vārdu! Tagad tā dāma ir precējusies, es ticu, ka ar abpusēju neatlaidību, viņas vīram izdosies sagādāt viņai orgasmu arī “normālā” aktā.
.
Mūzika: Senses Fail - Rum is for Drinking Not Burnin

(8 izteiksies Tu arī! | izteiksies?)

17:54
Šodien DC++ skatos, vienam jūzerim (guga2) atsevišķš folderīts veltīts latviešu mūzikai, a tur divas grupas: Toothsome Twang un Gain Fast. :) Jums varbūt pofig, bet man baigais emo.
.
Mūzika: Zoltan - Next morning

(19 izteiksies Tu arī! | izteiksies?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
ALvils - 4. Janvāris 2005

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba