Janvāris 2., 2005


23:08 - atskaite par pēdējām dienām
.
Jaunais gads. nu jā, tātad tiek svinēts jau 31.decembris, patiesībā pat vairāk, nekā 1.jaunvāris, vecgads kā nekā. nu lūk. tātad sākšu ar 31.decembra rītu.
.
Satiku kādu brīnišķīgu būtni Jēkaba katedrālē, ar ko kopā nolēmām stopēt uz Ventspili, nopirkām šo to, kā starpā bija arī daudz mandarīnu un devāmies uz Jūrmalas šoseju stopēt. Pēc pusstundu garas neveiksmīgas stopēšanas devāmies ar PV piedāvāto elekrtisko uz Sloku. Pirms braukšanas piečurāju Imantas mežu (kādu vēl mežu?!) un nopirku papildinājumu mandarīniem. Tālāk seko pastaiga gar jūru un pa priežu mežu, superīgs suns, kas uz brīdi kļuva mūsu, bet tad atkal devās meklēt citus saimniekus, mājupceļš, ieciemojums mājās, panorāmā traģiskākā autoavārija Latvijā, izsaku līdzjūtību mirušo radiniekiem... Tad Vilandes j.g. pasākums, slikto lietu atstāšana pie krusta, tās neņemot līdz jauajā gadā, tad ātra došanās ar tramvaju uz kādas jaukas personas apartamentiem, kur gaidīja gadu mijas sagaidīšana ar šampanieti, daudziem dažādiem sieriem, gaļiņu, olīvēm, dejām Ghoti Hook pavadījumā (pie tam no plates, nevis kaut kāda vēl diska vai kasetes), pēc tam Rise Against džempera uzražošana, foto sesija pagrabā un brīnumsvecīšu dedzināšana. Bija ļoti jauki.
.
Svētdiena, 3.janvāris. Uz Čaka ielas nav jāiet uz Dēliem, jo 30 m tālāk ir panna, kur ir visnotaļ jauka tējošana. :) tur bija Ainārs, Kaspars, Madara, Andrejs, Anna un es. Atkal mandarīni. Paldies Aināram un Madarai! :) Pēc tam uz āgenskalna baptistu draudzi vērot lutera draudzes jauniešu iestudēto izrādi par Sprīdīti. Jurģim padevās tēlot velnu. :) un tad diskotēka pie Annas, uz kuru ieradās Anna pati, es, Andrejs un viņa kaimiņiene, kura pasākuma, kurā visvairāko daļu laika aizpildīja riču-raču spēlēšana, beigās noteica: "ALvil, Tava uzvara bija nekrietna." :)
.
Mūzika: Hangnail - Making History

(5 izteiksies Tu arī! | izteiksies?)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
ALvils - 2. Janvāris 2005

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba