Alnis - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 18th, 2012


[info]alniz11:23 am
Spaanijaa viss ir kaa parasti - laiks pazuud.. Taa mees nokaveejaam seansu 8 vakaraa.. Izdomajam,ka neskriesim pa galvu pa kaklu un iesim uz 22:30.. Un aizgajaam uz uzkodu bariejm.... Ej tu nost un ko tik veel nevar pateikt... Kas par uzkodinjaam.. Tostetas maizinjas ar visu ko dievigu.. Un saliek visu ko kaa - apceptus siipolus, galinju, miiksto sierinju, karameli un taml... uzkodinjas pashas kusa mutee..

Un filma Untouchables bija iiiideaala... Sen nekas tik labs nebija redzeets.. Skatijos spaniski (bija lieliski iztulkots). Bet treileris ar franchu valoda ar anglju subtitliem itin nema neizklausiijaas tik labs.. Bet nu iesaku iesaku gan.



Un Benidorma ir kaa narkotika. Nevaru sagaidiit atpakalj braukshanu un katru dienu domaju par to, kaa es kaveeju Benidormu.. Tad, kad saules ir tik, cik ir, tad histeriski gribas buut pludmalee no saules rietam liidz leektam. aiai.. Bet nu jau pariit buushu. Un Benidormaa pat ir kaut kaads taads feelings, - ka negribas iet guleet un gribaas agri celties - lai neko nenokaveetu.. Un negribu pat domaat, kaa buus jaabrauc prom no Benidormas naakamnedeelj..

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba