|
May 6th, 2010
alniz | 05:13 pm - portugāļu zupa šito recepti uzgāju Martā un tā kā viss bija pie rokas (nevajag neko sarežģītu), uzreiz iemēģināju un šodien ieprovēju citu variāciju:
sastāvdaļas:
kartupeļi burkāni zaļie dārzeņi un lapas (cukini, spināti, pākšu pupas utml) sīpols ķiploks olīvelļa
metode: novāra kartupeļus un burkānus (es vēl liku abās reizēs puķkāpostu), kad gatavi - sastampā, apcep pannā un ēļļā sīpolu un ķiploku, pieliek klāt zupai, pieliek pākšu pupas un vēlāk cukini. Un 5min pirms zupa gatava - spinātus vai skābenes.
pirmajā reizē liku cukini un skābenes un spinātus (dievīga zupa sanāca). Šodien iemēģināju ar cukini, pākšu pupām un spinātiem. Pupas savu garšu piedod. + no sevis papildināju receptri ar buljona kubiciņu un apcepot sīpolus, liku tomātu pastu, tad tāds kreptīgums un krāsa.
un alles!
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |