Alnis - brauciens uz zilo laguunu jeb italiano mafiozo

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

June 8th, 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:10 am - brauciens uz zilo laguunu jeb italiano mafiozo
pastaigaajoties p pludmali vienu no pirmajam dienaam, muus apstaadinaaja muzh4ina iz nim4ini:) vaacu viirietis, kas paardeva biljetes braucieniem uz zilo laguunu. vinjiem taada sistema, ka savejie pardod savejiem- taa nu devaamies uz zilo laguunu naakamajaa dienaa. saakumaa bija pavisam skerii, jo mees bijaam divataa. nu vienkarshi divataa.. pecaak pienaaca vel viena meitene.. un 3 ekipaazha loceklji taadi velni... kapteinis jau iereeca, ka ljoooti labi viss:P pa paariem! kapteinis vispaar bija o...naakais!!! visi jau parasti taadi iedomiigi, a shis taads vienkaarsh un visu laiku jokojaas. :P

pec kaut kaadaam 20min tomeer no otraa krasta (visas jahtinjas pie mums staaveja upees krastos, kas iepluust juuraa) paarveda veselu baru.. saakumaa favorite bija mazaa melnaa meiteniite.. drausmigi miiliga un uubersuperiiga. ar to visi fotografeejaas.. un patiesibaa pasha saakumaa mees pat iisti neskatijamies, ar ko braucam... jo galvenais jau momento... seedejaam priekshgalaa, tur vairaka jaunieshi un taa. un pakaljgalaa oopiishi.

http://foto.inbox.lv/quepasa_tia/corfu/c-109.jpg


laguna jaaa.. atrodas hipsos salas piekrastee.. tada mazinja, bet ir riktigi uber zila. kopumaa uz kaadiem 50m varbuut.. un ne ar mashiinam neko citu piebraukt nevar, tikai kaa ar juuras trasnportiem. netaalu no lagunas dreifeeja paris mazaas jahtas un paris jau lielakas klases jahtas. taadas whow vienkaarshi. kaut kur uz jahtaam sauljojas pa topless damaam un taa.. martini bikini. pats krasts bija tikai ar maziem smalkiem baltiem oljiem. tie, kas vareeja, visi izliidi no jahtas nopeldeeties.. bet bija jau ari taadi, kas nevareeja. viena vaacu omiite iekrampejas trepes un nevareeja ne uz augshu ne leju.. itaalji dauziijas pa krastu, melnaa meitenite ar mammu ari... es ik pa laikam sauljojos, ik pa laikam apakalj udenii.. taa stunda vai cik ljoti aatri pagaaja. un tad nu uz jahtas atklaajaas, ka druzhkai ir visa mugura un peldkostims mazutaa.. (no jahtaam droshi ka vien), bet reaali jau uz oljiem to nemaz nekur nevareeja redzet. taa nu vinjas muguru ieraudziija kapteinis un tad arii paliigs un tad nu saaka tiiriit vinju nost ar benziinu:) smiekliigi. pecak vinja pati tiiriija nost peldkostiimu.. bija jau nedaudz reecigi un ljauni:) bet nu vel reecigaak bija, kad es maajas uz sava peldkostiima ari atklaaju mazutu!!!!a tur jau iisti nevareeja redzet, jo vinjam tads zimejums zelta melni musturi.. ko HC uzdaavinaaja:)

peec lagunas sekoja maltiite... pasta, tuncha salati, tomati, vinju griekju jogurta gurkjiisha un kjiploka merciite, pupinjas un taa.. un VIINS... visi paaeda.. un tad sakaas jautriiba.. otro 5l pudeli izvilka itaalji no kapteinja:) mees kaut kaa paargaajaam arii uz priekshgalu, es jau saaku kaut ko runaat itaalospaniski un taads baigais hais bija. tadi mafijas velni:) atpakaljceljsh vienkaarshi pagaaja 3minutes taas 3-4h.... :) velni galiigi nerunaja angliski, taa nu mees ka maaceejaam.. un druzhka atkal bija baigaa draudzene mazajai melanaji meiteniitei.. vinji no uk bet sakniski no barbadosas un taa.. :) veel bija vaacu 2meitinjas, bet vinjas taa neitraali.. itaalji bija no Leches (santorini, itaalju zaabaka papeezha). iedeva adresi un telefonu un teica, ka nopirks biljeti, lai tikai braucot augustaa :):):) vinjiem taa bija pedeejaa diena un vakaraa jau prom... un shos jau izlaida tuvaak pie vinju viesniicas, tad visi luudzaas, lai naak pie vinjiem:):) bet nu mes kaut kaa galiigi nenoreagejaam:)



protams, uz galvenaas ielas piedaavaaja ari citas kompanijas braucienu uz zilo laguunu, bet biljtes tur vel bija dargaakas un kaa for free piedaavaaja hot dogu un colu!!!!! daaah....

(Leave a comment)


> Go to Top
Sviesta Ciba