United States of Ally - Day

Monday, December 6, 2004

5:28PM - tas viss kļūst neciešams...

..aaaa..viss..mana pacietība jau drīz beigsies...jau pēdējās lāsītes..skola>>>pilnīgi neciešama iestāde, jo grib par robotiem mūs pārtaisīt, tāda sajūta..

visa pagājušā nedēļa jau sesijās, šodien vācu.val. bija( 12.kl. 2004.g.eksāmens)..3uzdevumi untas trešais nu tik "ideāls"..nez..es vācu valodu saportu labak neka vairakums, bet nu tas uzdevum sbij--baa---likās, ka no vācu valodas pilnīgs čau!!!aij..tad vēl "mīļā" skolotāja otraja stundā uzlika parastu kontroldarbu(nu protams-savādāk jau nevar!!grrrrr.....)..nu nav man bijusi vācu valodas stunda, kad nav kontroldarba-es zvēru-jau kādas 8 stundas pēc kārtas, ja ne vairāk!!!un rīt jau atkal!!..tāda sajūta, ka es vergotu..un un..baaa..nu kam lai sūdzas-NEVIENAM_..ehh..un vēl rīt vēsturē, 3dien biznesos, 4dien kultūras vēsturē..kult.v. un biznesus nav reāli iemācīties..jābūt kaut kādam wunderkindam, lai to visu spētu sagremot...bāā..būtu laiks vairāk tam visam sagatavoties, bET nav!!!..tik darbojies ka tāds dators-atkal un atkal...lasi,raksti,konspektē..baa!!!tas viss ir tik neciešami..man ir grūti..

šodien atdevu atslēgu, kas piederēja man un vēl kaut kam..un tagad tā ir tikai tā kaut kā atslēga..man nav nekā!!!..pat ne uzmanības no tā kaut kā..

naktī vispar aimigt nevareju-grozījos,mīcījos..un pats šausmīgākais-nevareju beigt domāt-galva pilna ar domam un es nespeju tās domāšanu pārtraukt!!!...gribēju gulēt, bet nevarēju ,jo domāju..tad 1.00 man piezvanīja 1 tuvs man cilvēks(jo biju aizrakstījusi sms,ka nevaru aizmigt..)un un 10 min parunaju un mani pameta, jo gāja prom tusēties--pakaļ redziet viņam atbrauca--atlika tik kādam viņam uzzvanīt un šis:"sorry man jāiet!"..nu bāā kāpēc, tad zvanīji, ja zināji,ka tev pakaļ atbrauks..velns!!!!..un ta paliku es,gulta un mans kaķis...un pilnīga tumsa..man patika tā tumsa..es sāku domāt par pilnīgu tumsu..un tad beidzot aizmigu..

Current mood: kūpoša
Current music: JLo-all I have
(22 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day