Reaalu cilveeku, dziivju kripatinnas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, July 16th, 2003

    Time Event
    12:59a
    .
    kinoteaatris.
    Glaastiiju meitenes kruutis pa atveerto topa augshu. Paskatiijos vinnas aciis un vinna bija ielaidusies vieglaa snaudaa. Vinnas kruutis ir nedaudz mazaakas par manu miilloto izmeeru, lai gan kailas taas veel neesmu redzeejis. Taas tomeer ir lielas. Domaaju ka katra no taam gandriiz nav sannemama ar vienu roku. Jauki lielas. Es ceru ka kailas taas nolaizzas nedaudz uz leju. Es zinu ka taas taa nolaizzas.
    11:59a
    Atkal taa pati izveele, starp meiteni ar kruutiim un meiteni ar liidziigu ieksheejo pasauli. Taa patiesiibaa nav izveele. Vajag iegaadaaties kakki un turpinaat mekleet. Mekleet nav gruuti, taa taada raudziishanaas apkaart vien ir.
    12:03p
    .
    Viena meitene ir bez ambiicijaam un bez sasniegumiem. Nepieklaajiigi ne-jauna prieksh shaada stavoklla. Aciimredzami slinka. Pavisam slinka. Veel neko nezinu par vinnu, vinna klusee un saka ka ir saspringusi. veel pagaidaam ir. ar laiku paarieshot. Negribot runaat lai neaizbeeg uzreiz. Kaada gan tam noziime, to jau uzzinaas taapat, un patiesiibaa, jo aatraak, jo labaak, bet varbuut tikai prieksh manis.
    12:22p
    .
    Pirmie ir jautaajumi par darbu. Kur tu straadaa, ko tu dari? Darbs nedaudz pasaka par pashu cilveeku - kaada vinna ir, kas vinna ir. Saakumaa daudz ko.

    Interesanti, ko mana profesija pasaka par mani vinnu aciis.
    Man patiik, ka taa atdzesee vieglaas-droshaas naudas mekleetaajas. Padomaajot, es gandriiz nevienu taadu neesmu saticis. Liela dalla no vinnaam man nepieveersh uzmaniibu. No manis nestaro paarticiiba, kuru atliek tikai nolasiit, varbuut nedaudz veelme izraadiities, bet taa ir klluvusi kontroleeta un maksimaali pieklusinaata.

    Es nezinu vai man vinnas intereseetu, bet vai es vareetu dabuut kaadu ar to mazo kkermeniiti, garajaam kaajaam un perfekto tanu?

    << Previous Day 2003/07/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba