alice - Komentāri

24. Okt 2009

[info]alice

18:57 - x-mas izmeeginaajums, kameer visi tikai par kirbjiem un kirbjiem ...

pie pickle guy ieraudziiju skaabos kaapostus un teicu, lai dod lielaako no vina mazajiem toverishiem. Vinsh uz mani taa paskatiijaas un nojautaaja, vai es tieshaam shito eediishot (uz ko es vinam atbildeeju, ka vinsh tachu 'shito' tirgo paartikas sadalaa ;) ). iedzeeru karsto aabolu sulu pastaigaaju veel pa mazo amish tirdzinu un devos maajaas iemeeginaat roku shtoveeto kaapostu taisiishanaa. Mamma veiksmiigi bija jau no skaipa aiztinusies taa kaa viss bija tiira improvizaacija, liidziigi kaa ar briseles kaapostiem un ribinaam.

jaaatziist sanaaca ljot garshiigi - tikai x-mas dienaa gan shito nevar taisiit,jo tad veel tik daudz ko citu ir jaapaspeej uztaisiit (piem. mazie pinkeriigiie, bet bezgala garshiigie piiraadzini) un maaja arii visa ... nu peec kaapostiem skaabiem (vareetu kaapostus taisiit manaa maajaa un svineet pie maasas un tur cept piiraagus un piparkuukas). Un vispaar shis bija atbildes gaajiens tiem kaiminiem kas vakar dariija ko shausmiigu ar siipoliem (es skatiijos filmu un raudaaju, un ne jau filmas deel ...).

mums aaraa turpina liit un zibenot un ir 17 graadi.

tagad turpinaashu ar "River Queen".

apm 2,5 h vaariiju taapat uudenii kopaa ar ribaam un tad saaku beert klaat cukuru jo likaas ka par daudz skaabs.
paraleeli uztaisiiju kartupelu biezeni ar gruubaam. nolobiiju galu no kauliem saliku atpakal katlaa un izvaariiju visu uudeni, pieliku teejkaroti sviesta un maliet apbruuninaju.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..