Akumaniaks
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, July 19th, 2005

    Time Event
    9:45a
    Šorīta sapnis.
    Mainīju darbu. Gāju uz jauno darba vietu, kas atradās no UV Centrs uz autoostas pusi. Ne ta saucās Elita, ne ta Elika. Nākošajā mirklī jau atrados bijušajā darba vietā, kur šamie sveica Valteru Krauzi. Kā viesis biju ieradies. Uz izbrīna pilno jautājumu: kopš kura laika Valters strādā FinMin. Atbilde bija nosvērta: Par projekta vadītāju.
    Vairs nejautāju, atskārtu, ka jādodas uz darbu. No sev vien zināmiem avotiem biju izsecinājis, ka jauno darbu var atrast, atrodot vietu ar nosaukumu “Zelta Sperma”, ko arī meklēju. Tur škiet seminārs bija sarunāts.
    “Zelta Spermas” atrašanās vietu pārsteidzošā kārtā garāmgājēji zināja. Arī Jums varu pastāstīt – No UV Centrs uz krastmalas pusi. Tur bija maza, aizaugusi šķērsieliņa. Interesentiem varu minēt, ka uz šīs šķērsieliņas bez “Zelta Spermas” atrodas vēl vismaz 2 tādas iestādes, bet “Zelta Sperma”, man izskaidroja onkulis (pēc atbildes saņemšanas uz jautājumu: Ko Tu meklē? atbilde bija samocīta: Zelta mrmmrru. Spermu, ja? Jā), atrodas otrajā stāvā.
    “Zelta Sperma” ir vienkāršs ūķis, kas mani pārsteidza, ar apģērbtām meitenēm. augšā notika kādas nebūt svinības ar bērnu skraidīšanām. Par manu personu nelikās ne zinis. Kāds žigolo pateica saimniecei, ka pienāks vēlāk vakarā. Meitenes pārģērbās. Es gāju prom.
    Uz Audēju ielas pa ceļam uz UVC apsēdos, uz ielas apsēdos. No atmiņas bija pagaisis manas darba vietas nosaukums. Arī pati darba vieta. Blakus apsēdās mana meitene, un teica, lai atveru čemodānu. Atvēru – tur bija elektroniskās piezīmju grāmatiņas, kas viltīgā kārtā izskatījās līdzīgas ne-elektroniskajām piezīmju grāmatiņām. Vienā bija darāmo darbu saraksts. Otrdiena, datums, Arvis S..... ēd brokastis. Arī darba vietas nosaukums.
    Cēlos iet uz darbu un pamodos.

    Current Mood: impressed

    << Previous Day 2005/07/19
    [Calendar]
    Next Day >>

nau   About Sviesta Ciba