Akumaniaks
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, March 26th, 2004

    Time Event
    10:06a
    Veltīts 20.dzīvokļa iemītniecei cien. Berezovskas kundzei.
    Šobrīd esmu ne pa jokam dusmīgs un sasprindzis. Par sabiedrības netaisnības pilno attieksmi pret traipiem. Augu diennakti TV ekrānos tiek kultivēts genocīds un masu vardarbība pret traipiem. Ko vērta vien ir reklāma: “Tev te ir traips,” izteikti nobažījies vīrietis saka jaunai sievietei liftā. – Nav gan- šamā smaidot atbild. Vīrieti šāda atbilde neapmierina, un, lai cik arī ļoti traips viņā rada bailes, viņš izlemj rīkoties kā īsts vīrietis un metās virsū riebeklīgajam traipam, kas beigās izrādās vien nekaitīgs saules zaķītis.

    Nu kāpēc, nu kāpēc mūsu sabiedrību šādi musināt? Nu kas tādam traipam vainas? Bet nē aģitācijas mašīna iet pilnā sparā. Traips nu jau vairs nav vienkārši traips. Tagad tas ir Briesmīgais Traips. Pjatno Užasnoje. Dirtum Vulgaris. Jau gara acīm redzu nākotnes situāciju: Laimīga ģimene: tēvs, māte, meita un dēls. Idillisks novakars. Desmitgadīgais Dēls mācās mājasdarbus, Tēvs skatās futbolu pa TV. Meita spoguļa priekšā piemēra drēbes. Pēkšņi mātes izsauciens: “Ilzīt Tev ir traips!”. Dēls šausmās sabrūk uz grīdas. Tēvam no rokām gandrīz izkrīt pults, “vai tiešām?” viņš klusi čukst. Meita pie spoguļa sastingst, un cenšas nekustēties drūmā cerībā, ka traips pats aizies. Māte piesteidzās pie meitas, gaisma tiek aizsegta, un protams izrādās, ka traips nemaz nebija traips (Briesmīgais traips, Pjatno užasnoje, Dirtum Vulgaris), nē tas bija saules zaķītis. “Nē, tas bija saules zaķītis,” priekā iesaucās māte. Dēls pieceļas no grīdas un palēcieniem dodas apskaut māsu. Tā, prieka asarām birstot, joprojām sastingusi stāv pie spoguļa. Tēvs. Tēvs kliedzot: “Urraa, LABAIS!!!” palēcās no krēsla, pults netīšām izkrīt no rokām un aizlido nezināmā virzienā. Nākamajā brīdī 3 ģimenes locekļi laimīgi un apmierināti apkampjas blakus spogulim. Savukārt, tēvs stenot un lietojot visiem zināmus krievu lamuvārdus (kā mauka, bljadz, nahuj) meklē pulti.

    Mīļā sabiedrība pirms vel esam nonākuši tik tālu: Es Jūs lūdzu izbeigsim šo ārprātu. Traipi ir mūsu draugi. Un cienījamā kaimiņiene no apakšējā stāva, dzīvokļa 20 iemītniece Berezovska: TAS BIJA TIKAI ŪDENS TRAIPS, KAS PARĀDĪJĀS JŪSU VANNASISTABAS GRIESTOS!! Ļoti jauki, ka Jūs precīzi izlēmāt, ka tieši no mana dzīvokļa šis traips ir radies, bet nu mīļā sieviete tas ir tikai ūdens! Tomēr atvainojos protams par sagādātajām neērtībām un ņemšu vērā Jūsu brīdinājumu. Aku
    12:46p
    Vinjsh nekad nevienam taa iisti nebija paticis - paskaidrojums par izdarito slepkaviibu
    4:37p
    un atkal peedeejaas minuutes
    dziive ir briiniskjiiga

    sovakar akal sadariishu kauko jauku;)

    tiesa ir sakraajies daudz darbu, tomeer liidz pirmdienai ljaushu sev par to nedomaat;)

    sen nav buuts Roninakukuni zemee:) jaa tur vel joprojaam ir skaisti, zied pukjes, kuras daarzniex sapluux un aizvediis cibas pievilciigaakajaam sievieteem;)

    peec kaadas pusstundas tinoz;) ceru ka briivdienaas nebuus laika te neko raxtiit;)

    << Previous Day 2004/03/26
    [Calendar]
    Next Day >>

nau   About Sviesta Ciba