aizmuguras' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 31st, 2005

    Time Event
    11:18a
    stāsti manim daugaviņa,
    kaip tev puišus tā jākaitina?
    rozā topiņš smaids kā liesma,
    gaita ne kā gaita
    gaita dziesma

    stāsti manim gaujas mala
    kaip man skumt tā galu galā
    straume nenes vainadziņu
    citam saderējusi
    dzirdu saucam vanadziņu

    nestāsti man nekā vairs upes strāva
    kaip es dzimu kas skumt tā ļāva
    tas ir tīrais ilgu zelts
    tavai sirdij akmens velts
    3:01p
    Uzdevums
    • Jūs cīnāties ar normālu bariņu piecgadīgu bērnu. Ne jums, ne viņiem nav nekādu ieroču. Tāpat gan jūs, gan viņi ir ģērbušies parastā apģērbā un spenzūrās (tautā sauktas par pautsargiem).
    • Jūs esat ieslēgti kopā ar sīkajiem kverpļiem slēgtā telpā basketbola laukuma lielumā. Pie sienām pieskarties nedrīkst. Uzvar tas, kas pretinieku izsit no ierindas. Ja esam precīzāki: ja Jūs zaudējat samaņu - Jūs zaudējat (zaudēt samaņu drīkst ne tikai sitiena, bet arī asinszaudēšanas, sāpju, nāves utml. atgadījumu rezultātā; tas viss ir pieļaujami, taču kritērijs paliek nemainīgs - samaņas zaudēšana). Ja visi sīkie kverpļi zaudē samaņu - Jūs esat uzvarējis. Kolīdz kaut vai viens kverplis zaudē samaņu, tā viņš pamet spēli, t.i., vairs jums neuzbrūk, pat ja arī atgriežas pie samaņas.
    • Atļauti ir visi, cik vien sirds kāro nežēlīgi paņēmieni - Jūs varat kropļot, nogalināt, itin visu, drīkst arī vienkārši dauzīt purnus - abas komandas  rīkojas tā, kā vēlas, ierobežojumu nav.
    • Bērnu komanda pirms šīm sacensībām ir izgājusi ļoti aktīvu, noslogotu un speciālu apmācību kursu vienas dienas garumā, kura laikā attiecīgi speciālisti ir viņus apmācījusi kā cīnīties ar Jums. Arī Jūs esat izgājuši speckursu cīņā ar piecgadīgiem bērniem, taču tikai 1 stundu ilgu.
    • Pirms cīņas Jums ļauts nosaukt, kādu skaitu sīko kverpļu Jūs esat spējīgs pievarēt. Šo skaitu pipļuku izvēlas nejaušas atlases kārtībā no divas reizes lielāka skaita kverpļu, kas 2 reizes augumā lielāki nekā šai vecumā ierasts. Teiksim, ja Jūs brūķēsiet muti, ka tiksiet galā ar 20, tad no 40 nejaušā atlases kārtībā atlasītajiem labākajiem (20 meitenēm un 20 puisīšiem) izvēlēsies 20 labākos, satrenēs viņus un viņi ar Jums cīnīsies.
    • Visnotaļ pastāv iespēja, ka bērni būs tā motivēti jūs uzvarēt, ka nekāds izlietās asins, nomušīto un sakropļoto sīču daudzums u.t.t. viņus nespēs salauzt. Viņu motivāciju neizdosies sagraut.

    Jautājums:  cik bērnu, Jūsuprāt, Jūs spēsiet pievarēt? Kāds ir iespējamais maksimālais skaits? Īpaši interesanti ir ne tikai nosaukt skaitu, bet arī paskaidrot (divos vai vairāk vārdos), kā Jums izdodas iegūt tik neticamu skaitli un kā Jūs to iegūstat. Šī jautājuma skaistākā puse slēpjas tajā, ka tik cik cilvēku, tik atbilžu. Vairums cilvēku saka, ka spētu nomušīt 3-5 sīčus, citi saka, ka dabeigtu 30, vēl citi dižojas, ka izsmērēs pa sienu vairāk par simtu.

    << Previous Day 2005/03/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba