- :)
- 9/21/05 12:32 pm
-
PICA AR ĶIRBJIEM
Mīklai
400 g miltu
20 g rauga
250 g remdena ūdens
4 ēdamkarotes augu eļļas
1 tējkarote sāls
Pildījumam
1,5 kg ķirbja
4 sīpoli
apmēram 150 g žāvētas krūtiņas
150 g krējuma
nedaudz malta muskatrieksta
100 g siera
pipari
sāls
Pagatavo rauga mīklu un, labi izmīcītu, uzraudzē. Pildījumam ķirbi sagriež nelielās šķēlītēs un pasautē nelielā ūdens daudzumā 3 minūtes. Sīpolus sagriež gredzenos uz apcep eļļā.
Mīklu izklāj uz plāts un pārlej ar krējumu. Uzliek sagatavotās ķirbja šķēlītes, sīpolu gredzenus, sagrieztu žāvēto krūtiņu, pārkaisa ar rīvētu sieru, maltiem pipariem. Cep apmēram 40 minūtes vidēji karstā krāsnī.