[info]aichels rakstīja
25. Janvāris 2006, 00:56

DIALOGS!

Jaa balto brunjiniek, ej un izciini savu savu taisniibu, mieru un skaistumu! Tu esi pasakas par daudz saklausiijies,smiekli par tevi naak, tu tici tikai baltajai un melnajai kraasai! Nolaidies no saviem maakonjiem un aptver, ka sheit viss ir tikai peleeks un ciinja ir par kvantitaati nevis kvalitaati! Iepaziisties taa ir realitaate!
-
Tu varbuut to nepamaniiji, bet es lepojos ar to ka mees atshkjiramies un, lai arii mees dziivojam vienaa vietaa, mees tomeer dziivojam pilniigi atshkjiriigaas pasaulees! Tev par savu kvantitaati jaaciinaas ar citiem, bet es kvalitaati radu pats un taadeelj mana pasaule ir manaas rokaas, bet tev nav nekaa un tu juuti kaa es njemu virsroku!
-
Tu njem virsroku - nesmiidini! Es esmu tas kas visu ir panaacis muusu pasaulee, tu tik filozofee un lidinies apkaart! Tu nemaz nezini, kas ir meerkjtieciiba, te lai izdziivotu ir jaaslepkavo citas dveeseles, ja nee mirsi tu! Atver kreklu paskaties cik tev reetu un tagad paskaties cik man trofeju! Tagad kursh te njem virsroku!?
-
Ja tu nebiitos par savu vietu shinii pasaulee tu man neuzbruktu! Un runaajot par pagaatni paskaties manaas atminjaas - jaa es esmu skaisti dziivojis, lai arii cietis! Bet tu visu laiku kara laukos pavadiiji trofejas izciinot! Shii pasaule veelas mani kroneet, jo taa vairs negrib karot, taa sniedzaas peec laimes un saskanjas!
-
Tevi neviens nekronees kameer buusi viens, jaa tu jau zini par ko es runaaju par taam tavaam dziljaakajaam reetaam! Ieskaties tajaas aciis, tu tici ka tevi bez trofejaam un taadu reetainu pienjems! Nemuuzham, tu tik sanjemsi jaunas reetas! Taa ir tevis izdomaata realitaate, kur tu dziivo un personas arii ir tevis veidotas, taas nav reaalas!
-
Tu teici ieskaties tajaas aciis, bet tu nemaz neredzi, kas ir tajaas aciis! Tu tik redzi tur savu atspulgu, tu nespeej ieskatiities dziljaak! Tu saki es dziivoju izdomaataa realitaatee, taadaa gadiijumaa, kas ir tavs kara lauks, vai tas ir reaals! Nee tas ir tevis veidots! Un ko tu dariisi, kad saaksi zaudeet savas trofejas!? Jaa tev shox, es tev pateikshu priekshaa tu pametisi sho pasauli! Bet man taas reetas vienmeer dos energjiju dziivot! Bet taas acis iedvesmu pacelties un davaat laimi shai pasaulei un nebaidos no jaunaam reetaam, jo taas mani iedvesmo dziivot!

(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

Novembris 2006

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba