Neganta Mātīte ([info]ai) wrote 11. Aprīlis 2011, 03:53
ir 4 no riita
domaaju te peedeejaa laikaa. laikam tamdeelj, ka mana dziivokljbiedrene/laba draudzene tikko nosvineeja savus 30 un vinja ir tieshi taada pati kaa es savaa dziives situaacijaa un man jau ar tie 30 nav taalu, mazaak kaa 3 gadi palikushi.
taatad, kas no dziives ir gaidaams? nu, karjera, nauda, viirs un beerni? kaut kaadaa seciibaa vai viss kopaa?
viirs un beerni man neliekas tik dizhi svariigi, viirieshus vienmeer vajag, bet ne jau taa, ka tagad gribu tieshi vienu uz visu muuzhu.
ar beerniem man veel shausmiigaak- shobriid vieniigais iemesls, kaalab shkjiet, ka vajadzeetu, lai, kad man 60, kaads par mani ruupeetos. a par shamiem ruupeeties tagad man pagaidaam veel nekaarojas.
nu tad taa karjera. nekad neesmu sapratusi, ko es gribu dariit. kaut kad likaas, ka rakstiit gribu, a tam es par slinku. visaadi citaadi nopietni darbi man vienmeer riebaas, dari, ko dariidama. a baaru ganiit man patiik. tieshaam patiik. nu tad par savu oficiaalo meerkji uzstaadiiju- Kaadu Dienu Man Buus Savs Baars. meerkjis man patiik, bet esmu gauzhi laimiiga shobriid tikai menedzheet vienu.
taa nu ar vairs nezinu, kas un kaa. nu, reizeem. parasti es diezgan prieciiga dziivojos, straadaajos un balleejos.
taa arii ir, vienmeer, kad sen nedzirdeeti/neredzeeti draugi prasa, kaa iet, taa ir mana atbilde "dziivojos, straadaajos un balleejos".
varbuut arii tas nesliktaakais variants.

viss jau ir shtokos, bet reizeem shausmas paarnjem, ka taksh 30 tuuliit buus.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..