Neganta Mātīte ([info]ai) wrote 28. Augusts 2010, 03:54
misc
tie Cypress Hill tomeer neapvainojaas, atnaaca atpakalj un liidz savai prombraukshanai daudz pa muusu baaru izdziivojaas. paguvu pat nofocheeties, tik ne ar galveno viiru, jo no taa es kaut kaa baidiijos un neuzprasiiju, bet divi citi bij dikti draudziigi taa nu sanjeemos uzprasiit kaa dura.
tas nu taa.

svariigaak, ka naakam 2dien beidzot paarceljos uz jauno dziivokli, tas, kas centra centraa, tomeer depresijas nebuus, jo nupataas nevaru to mirkli vien sagaidiit un peedeejaas paaris dienas leeniiteem stiiveju pa somai uz turieni, lai galvenajaa vaakshanaas dienaa buutu mazaak paunu.
(pirms 3 gadiem uz Dachlandi atkuulos ar vienu mugursomu, nupataas esmu apkraavusies mantaam kaa visu muuzhu buutu te mitinaajusies un suudus kraajusi.)

kad jau meenesi atpakalj zinaaju, ka paarvaakshos un uz kurieni paarvaakshos, tad uz maaju ritenjojot reizeem apdomaaju, ka pietruuks ikdienas 5-10 minuushu brauciena ar velo turp un atpakalj, bet shonakt pirmoreiz bij paraadiijies tas riktiigais rudens dreegnums un nodomaaju- fuck it, daudz labaak ir no darba trijaas minuutees aizjonjot maajaa nekaa miities pa lietiem un sniegiem ar to vellapeedu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..