Neganta Mātīte
10 Novembris 2008 @ 17:15
 
dievinu dziivot pashaa centraa, nesaprotu, kaa tik ilgi vareeju diimenpakaljaa nodziivot.
pat uz vinetas dzimmenes balli diimenmaajaa braukt likaas sarezhgjiiti - ar riteni nevaru tik taalu, braukshu ar tramvaju (kas beigaas bij praata darbs, taa kaa mees ar gaviljnieci pa abaam izlakaam divas vodkas pudeles, shausmas).

dievinu dziivot ar dzhonu (tas sebastiana iistais vaards), vinjsh taisa eest un uzjautrina mani.

iznjemot, kad peec balles vakar paarvilkaas maajaas ar veel trijiem cilveekiem, saaka balleeties un kaut kad savas balles viduu ap 4iem naktii ieradaas manaa istabaa, saaka raut man dekji nost un apgalvot, ka man tagad noteikti ariidzan jaaiet ar vinjiem balleeties.
buutu arii gaajusi, jo ballee bij ruuners, ar kuru es nesen mazliet pabuchojos, miiliigs viirs, tik paaraak taads kaa izmociito maakslinieku tips, bet tomeer izleemu guleet, jo 4os no riita nezkaapeec nejutos nedz iipashi speejiiga balleeties, nedz iipashi smuka, lai kaadam miegtu ar aci.

veel es nesen nopirku jaunu aara jaku, ljoti gliitu, bet fakts, kas mani aarkaartiigi mulsina ir, ka shie veikalaa nez kaa pamaniijushies atstaat jakaa iebuuveetu to melno bljembu, kas nodroshina piiksteeshanu mirklii, kad apgjeerbi tiek zagti un stiepti laukaa no veikala. tagad man bail, ka piiksteeshu pa visiem veikaliem nemitiigi. laikam jaaiet ar cheku zobos to bljembu no jakas izdabuut.

nu nekas. tagad sagaidiishu dzhonu un ieshu paskatiities, kaa vineta straadaa savaa baaraa.
uz salasiishanos.
meenesha beigaas mums maajaas buus i-nets, urraa.