Å - June 18th, 2006 [entries|archive|friends|userinfo]
agnis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

June 18th, 2006

[Jun. 18th, 2006|01:18 pm]
ak tu fordiņ tētiņ, lasu Haslija jauno drosmīgo pasauli un stindzinos par to, ka neviens neko neraksta svētdienas dienā manā cibiņā. pašam ierakstīt neienāk prātā, tas tāpēc, ka stulbs. vai tu esi stulbs? laikam neesi, jo tev tāds jautājums nerodas. tad sanāk, ka tikai es esmu stulbs, bet tu esi gudrs. ko tu šodien spēlēsi golfu vai tehnikonu? tikai divas iespējas un tad ar savu helīti atpakaļ mājiņās un dirsiņā caurumi. šeit es mazliet sastostījos kā kārlis marksis, bet to nav vērts pieminēt, jo tam visam savi iemesli. bet kādi, gejiski, lezbiski. esmu atrofēts memļaks. bet ko jūs no manis par to gribat. ko gribat pretim? divas trīslatu monētas, daudzas naudas bazaras, mantkārīgus radus, nodeldētus amorfos vadus. man tūlīt sitīs pa galvu, ka nemizoju kartupeļus, bet katram nav dots, katram nav dots (tu jau iepriekš zināji, ka šos divus vārdu salikumus multiplicēšu naudas apgrozījumu izsniegšu kredītu, palielināšu refinanšešanas likmi, iedošu sejā, grudakā, paurī pamaurī, galvas tiesu garāki par mani galvaskausi ļimst. kur paliek laika mašīna, kas domburē latviju. ko nopūta svece dievs kā debīlas amorfas katastrofas. es aizmiegu un tu mani pamodini, bet tikai domkrati mūsu draugs. iesim izsitīsim korķus āfrikā un dabūsim par to kauns. kauna medaļas, vairai sejā sapūsts silikons, aiz vaiga aizšpricēts... nu kā pasaules līmeņa valdoņiem, nevar taču būt nožēlojama pasakata sirsniņa. bet ja visiem tikai to vien gribētos, kā savu tautu no aizmirstības pacelt. atbraukt no bagātiem radiem, iepirkt mašīnai jaunas durvis un tad bīdīt pašambiciozus nacionālos plānus globālā līmenī nato samita laikā uzsprāga granāta un legalizēja marihuānu. tagad katram loham ir automāts ar ziedu stulbeņiem stobrā. gatavais marazmāts. lopkautuve. konglomerāts. deviņi stāvi pilni ar lohiem. putuplasts. gaļas kombināts. redakcija. maiņstrāva. neadekvāts. motorizēta vienība. divi motocikli ar puļamjotiem un kastrētiem zirgiem kuzavā. masturbātors. kodolkara ziema. norobežojums, nevainība. stingras uzraudzības nokārtotājs. nepārsprāgsti no uzpūtības. deviņas klases beiguši miliči un viņu bērni. dzelzs priekškars, ievads, iztirzājums, nobeigums. izpista tūta latviešu valodas skolotājai galvā krūka. samdzene pulsē, nokritis tērauds tarkovska spogulis bezprecedenta
stulbenis. manjaks un lodāmurs. nelietītbas gaismas stari un drostalas un behemoti un lakstīgalas un

padomāt, kāpēc es jūtos tagad stulbi pēc tam, kad te ierakstīju. es taču nevarēju neko sagaidīt un tas viss ir pašdisciplīnas jautājums. es beru smiltis, kamēr maļu gaļau gaļasmašīnā sarkanā, bet tikmēr atnāk stari un mani nozibina lejā pa trepēm. drapērijas priecājas, pakāpieni smejas, es atgriežos gultas kājgalī un uzsprāgstu no elpas dvako kilograms zemeņu. rododendri, atbrīvojiet mani. par ko man tāds sods. kur palika ezis. naudas kā nav tā nebija. grūta dzīve. naudas maka paradīze. multimiljoni, stārastes stārķis izlauza kāju. muktupāvele pedvālē iesprūda starpā. magones starmeši dušas kabīnes marmori. durvis uz percepciju. no krūzes krūzē. no daiļavas daiļavā. karikatūras mani apēd un nelaiž vairs vaļā. kāpēc izlikties kā viss kārtībā. tikai no demiurga viss atkarājas un tagad mani nošmulēja autokatastrofa un nekad vairs nebūs kā agrāk, ja nu vienīgi dezinformācijas biroja makā. bet to jau nevarēsim jums atpogāt, tikai no daugavpils atnest ar rokām un izlikt uz balkona žāvēties sēnes baraviku galvas kā katastrofas pilnas. neizej ārpusē, tur katalizatori barojas no aknām neizceptām un barokļi mūsu zivis izzvejo no upēm kā starmeši un tuklas sievietes, tās nekādās sievietes, marmora uzpleči, roku palikņi, atzveltnes. barikādes, nomenklatūras. durvis uz percepciju, tik vien to iespēju. elektrība pa nagiem uz augšu pēc katastrofas, naudas maki pa gabalu smird pēc pelēcīgas masas ar autokatastrodu naudas maku lielgumijas un dezinformācijas naudas maki. lakoti un mako smakoti. debilitātes uzpleči, sasita mašinu. maukas. nekādas lielas vardarbības, tikai nelikumīgas gumijas uz uzplečiem un citiem drausmīgiem ieganstiem. nelieciet man tagad atkārtoties, es noliecos uz pagabalu no pagabalu no pagabalu.
gabalu gabali, nogabali, decibili, drums, kaukāzs, naktsgumijas, valpurģu nakts, dezinformācija. izsekotāji, atrauties, no gulties, sabraukties, dezinformēties. paklājs paklājies uzklājies galdiņ, iedzen mani dziļā jo dziļā izmisum gravā un neliec to visu tik ļoti gribēt, ja nu vienīgi to kārtībnieka sieviņu. daiļavas kā karikatūras, dezinformētas un balerīnas. nekrofilas, daiļas un skaistules norozīgas. tu skaties, tu redzi, beta-karotīna ezis. naudas nav un nevajag, tikai skaļrunis aizsērējis un daiļskanību izoperējis. neko nekad nekur nekam nekad nekādā gadījumā un vispār dēt ar olām pār papardes ziediem. nokonfigurētiem un neizlietotiem.
linkpost comment

navigation
[ viewing | June 18th, 2006 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]