adm dzives pardomas


Reply To:

Kaa es provaideri luukojos........... @ 21:32

[info]adminz:

Nu tad beidzot sadomāju atrakstīties par savām pārdomām par Liepājas internetu.
Tātad kā jau daudzi, arī es sāku ar modēmu , līdz beidzot ari līdz Liepājai nonāca Mājas DSL nenoliegšu, ka pēc modēma tas likās pats labākais un superīgākais internets. Bet nu, kā jau visi prieki, arī šis bija īs - parādījās visādi PIL'i (pakalpohumu izvēles logs) , vēl jau protams dinamiskā IP adrese un visādi savādāk nekam nedeŗigais 64 kīļu upload ātrums. Tā nu pienāca brīdis, kad nolēmu ka vajag ātrāku internetu un apskatot visas iespējas apstājos pie LatNet "biznesa klases interneta" - labāk nebūtu to darījis. PAtreiz atskatoties uz pusgadu, ko esmu LatNet lietotājs varu teikt tikai to, ka vietējais "suports " - pilnīgs zābaks, Latnet tehniskie speciālisti - a vai tad viņus satrauc, ka kaut kādā tur Liepājā kaut kas neiet normāli. Pāris nedēļas atpakaļ , pēc kārtējas bezinterneta nedēļas nogales, kad internets bijs NEVĀJI vajadzīgs, nolēmu sekot biedra [info]creatz piemēram un lietot kāda cita ISP pakalpojumus.
Nu tad sākās kārtējā jautrība......
Nedaudz atkāpjoties vēsturē : pagājušā gada nogalē LatNet vēl apgalvoja, ka tuvākajā laikā situācija ar LatNet internetu Liepājā tikšot uzlabota - no savas puses varu teikt, ka personīgi man situācija ir tikai pasliktinājusies lietojot Latnet caur vietējo izplatītāju "Piektā Dimensija".
Nu tad ķeros pie lietas un apzvanīju/ apmeiloju visus, kas Liepājā piedāvā internetu - "Kernel", "EzerNet" un citus. Rajonā, kur dzīvoju, ir 3 iespējas : radiolinki no Kernel vai Ezernet, kabeļinternets no "Elektrons & K" vai Apollo Mājas DSL. Principā kā reāli varianti palika kabeljinternets vai arii MDSL, jo radiolinkam nepieciešams pašam sagādāt aparatūru, ko patreiz īsti nevaru atļauties un maksāt ap 50 Ls mēnesī par internetu, ka sarī ir pa dārgu, lai gan piedāvātais ātrums varbūt pat bija tīri kārdinoš - 1 Mbs/s. Izvērtējam atlikušos:
1) apollo MDSL - izejoshais 64 kīļi, dinamiska IP, ienākošais 256;
2) Elektrons - Pro paka - 340 izejoshais, statiska IP, ienākošais 340 kīļi - vismaz tā tas atrunāts dokumentācijā
ļoti rupji rēķinot finansiālo aspektu abi šie pakalpojumi iekļujas cenu kategorijā līdz 30 Ls mēnesī.
Protams izvēle krīt uz Elektronu, kurš jau gandrīz mēnesi mani slēdz klāt bet nu pēc pēdējās vizītes Elektrona kantorītī situācija veidoja stāda, ka nākamnedēļ nāk montieri mani pieslēgt....
Ļoti ceru, ka mocība sar internetu tad arī beigsies........
Par rezultātiem ziņošu!
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

adm dzives pardomas