ADELISE

Post a comment

ADELISE

lūk tā ir uzspiestā interpretācija par migrantiem.
es jau negribu baigi plātīties, bet man ir sanācis eirobomžot un no tā arī pabūt uz ielām un pataustīt to sajūtu, nu to attieksmi i no vienas i no otras puse. pietiekami ir turkiši vācijā kas skolā pizdi rauj tikai par to ka ir turki8ši un loģiska ir pretreakcija. viņi jau ar nav muļķi un saprot ka tikai apvienojoties var par sevi pastāvēt.
neticēsi bet esu saticis rastanacīti pat.
nu es to deķīti velku uz visām pusēm un atbildība ir jāuzņemās nacistiski noskaņotajai varas piramīdai. nenotiek jau īstenībā nekāda īsta integrācija.
tb viņi(pi varas esošie) taisa gājienu ar zirdziņu.
tātad viņi daudz uzmanības velta nacionālajām atšķirībām, t.i. viņi uzsvar to lietu ka turki ir turki un krievi ir krievi un tad viņi ir jāmaina, jālauž un jāspiež. neizbēgama ir pretreakcija.
ja man kāds saka ka tu latvieti esi maināms pēc vācu sejas un līdzības, kā tu domā ko es uz to visu pateiktu/izdarītu?
valstu robežas nav nāciju robežas un nācijām vispār nav robežas un ir tikai sentimentāla vērtība, kas mūsdienās tiek apzināti pārvērtēta.
ko nozīmē nacionālās intereses, ko nozīmē kādas cilvēku grupas dominance kaut kādā teritorijā? nav svarīgi vai finansiāli vai nacionāli iemesli ir dominancei!
man ir vairāk jautājumu uz kuriem ir viena atbilde - ir jāpārstāj cilvēkus mērīt pēc nacionalitātes/ādaskrāsas un reliģiskās piederības. un tagad un uz reiz. visi demokrātijas pamatprincipi ir pārkāpti brīdī kad rumājam par jebkādu nacionalitāti un tās vietu vai nevietu!
piedod, bet mani tiešām pārsteidz ka tu pavelcies uz šīm pretīgajām provokācijām.
man ir grūti sakarīgi izteikties par tēmu, es baigi uzvelkos vispār.

vēl tikai viens piemērs par mūsu - europiešu augsto kultūru un humānismu.
ieraugot bēgļu plūsmu no libānas - reakcija ir noslēgt robežas un izķert viņus visus un sūtīt atpakaļ un tur jau toč uz nošaušanu!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba