aai - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
aai

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

iekš pajautaa nevar anonīmi Jul. 11th, 2020|08:53 pm
Anonymous
+100500 tur teiktajam par cieto dakšu (jo amortiņš velosipēdiem zem 1000eur visbiežāk būs vairāk lieks svars nekā jēga) un turēšanos pa gabalu no čigānbodes Bruņinieku ielā. Tieši tāpat vēlams turēties pa gabalu no Vienības gatves veloautleta. Nezinātājam - ieteicams arī no plaša profila internetveikaliem (1a.lv utjpr), jo tajos līdzās sakarīgiem ričukiem ir arī briesmīgi.

Ātrumi - ārējie vai iekšējie vai singlspīds - tīri gaumes lieta. Svarā atšķirība starp ričuku ar tādiem vai citādiem ātrumiem un singlspīdu būs varbūt kilograms, ja salīdzina citādi līdzvērtīgus ričukus.

Giant Rīgā tagad tirgo arī šopavasar atvēries veicis pie Jaunās Ģertrūdes baznīcas.
Citi "lielie" vai "krutie" brendi - Scott (nesamelošu kurš veikals tagad viņus tirgo), Specialized (ZZK), Merida (Gandrs), KTM (Pērnavas ielā pie staķika), Trek (Veloprofs, turpat arī čehu Superior (labs price/performance)), Marin (Biķernieku un G Zemgala stūris). Vēl sakarīgi veikali, kas tirgo mazākus brendus, bet ne sūdu - primumbike.lv, fixus.lv (tur gan ir arī šikbļesk Bianchi). Kaut ko noteikti vēl aizmirsu.
Lietoto veikali - Velodepo, mybike. Abos ir ne tikai dačbaiki, bet arī "hibrīdi", jeb fitnesa-tūrisma-saucvēlkāgribi velo.

Eseskā un feisbukā iespējams atrast labākus dīlus, bet nezinātājs var arī nevāji ieberzties.

Esmu pieejams šopera-konsultanta pakalpojumiem klātienē. Ja vienaa-divu veikalu apmeklējumiem Rīgas centrā, tad par aliņu, ja ilgāk - sarunāsim. Ja interesē, iedod savu kontaktu.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: