_puucinja_

austrumu asinis

Oct. 23rd, 2016 | 01:38 pm
From:: _puucinja_

Kaut kā tie interneta randiņi pēdējā laikā nevedās, atrodu visādus trūkumus un lietas, kāpēc satikties nav jēgas, vai nevajag. Vakar kaut kā piekritu tomēr, bija tāda nesaprotama sajūta, ka gribas ļauties, un tāds gurdens slinkumiņš, ka pat gribējās teikt, lai nopērk picu un aliņus un brauc ciemos... Bet es tomēr esmu gan piesardzīgs, gan apdomīgs cilvēks, tāpēc pica un alus bija ārpus mājas.
Kaut kādu spēcīgu vēlēšanos jau pa vadiem varēja just, jo pēc tik īsas sarakstes reti kad tiekos, bet šoreiz nospēlēja, iespējams, līdzīga gaume dažās lietās.
Nu tāds mincis, kādus 10 cm īsāks par mani, bet tas seksā nav nekāds mīnuss, to jau zināju iepriekš. Sākumā gan bija kā bija ar to patikšanu, bet kaut kā tā siena sabruka, un izrādījās, ka bija to vērts. Smadzenes tā atslābušas, ka pat grūti visu aprakstīt, bet jā, saņēmos pat uz anālo seksu, jo pašai dikti gribējās.
No rīta, tikko atvēru acis, jau gribēju vēl. Viņš pamodās, uzrāpās man uz muguras un teica: kamēr tu te guli es tevi...viņa loceklim tāda lieliska forma, ka es pabeidzos ar peļķīti zem sevis, ak! :D

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: