_puucinja_

Raustītājs Nr. 2

Jun. 27th, 2016 | 10:00 pm
From:: _puucinja_

Runājot par vīriešiem, kuri pašapmierinās publiskās vietās... Laikam jau zemapziņā nogulsnējušies notikumi piesaista arvien jaunus, jo kaut kas mani tajā sajūsmina. Pirmkàrt, jau es jūtos pazemota, ja kāds veic netiklas/nesaskaņotas seksuālas darbības ar sevi manā klātbūtnē, un pazemojums manī izsauc drusku tādu kā eiforiju, kā jau zināms no iepriekšējās pieredzes.
Otrkārt atcerējos, ka pirms kādiem 6 gadiem man bija tikšanās ar kādu vīrieti no internetiem, kurš piedāvāja mani vizināt ar auto kur vien gribēšu, bet tikai ar norunu, ka viņš drīkstēs izvilkt savu locekli. Kāpēc es piekritu šim randiņam? Tāpēc, ka šis vīrietis izrādījās ļoti sakarīgs filmu scenāriju autors un visādu citādu kultūras notikumu virzītājs, ar prieku skatos viņa darbus. Tā kā, tā siltā un arī ļoti netiklā atvasaras pievakare ar vizināšanos man iespiedusies atmiņā diezgan labi.
Šodien devos gar gaisa tilta apakšu uz Dominas pusi, un ietves malā stāvošā mašīnā, ar stāvošu locekli un darbīgu roku sēdēja kāds vīrietis, kas man izraisījs šīs pārdomas. Ievērtēju viņu gan tikai ar perifēro redzi...

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: