saldu katru dienu


Reply To:

Par smaidu :) @ 12:36 pm

[info]_lietuslaase_:

Vienreiz man uzrakstīja novēlējumu. Tas skanēja tā: “Smaidā slēpjas ļoti liels spēks, tas var sagraut un iznīcināt, nodot un pazemot, bet tas var arī saudzēt un mīlēt, pasargāt un spēcināt”

Es esmu izmēģinājusi, vai tiešām mīļš smaids var dzīvē palīdzēt. Un droši varu atbildēt – Jā! Tā ir! Es cenšos vienmēr smaidīt un mans smaids iet no sirds! Līdz ar to mana dzīve kļuvusi daudz gaišāka, siltāka un maigāka. Smaids ir pamodinājis mīlestību. Un tā ir mīlestība pret visu, kas ir apkārt. Es mīlu cilvēkus, kurus cienu, es mīlu dabu, kuru redzu, es mīlu sevi!

Galvenais, ka es nebaidos parādīt visu savu mīlestību apkārtējiem! Katru dienu es sāku mīļus vārdiņus puķēm, kas aug uz manas palodzes, brīžiem tapāt apskauju un noskūpstu savus vecākus ar smaidu un maigumu. Man patīk to darīt, jo tas padara mani ļoti laimīgu. Un es arī jūtu maigumu un mīlestību no viņiem!

Ja runāt par pārējiem cilvēkiem, tad varu teikt vienu – ikvienam esmu gatava piedāvāt savu draudzību, smaidu, palīdzību, ko esmu spējīga dot. Taču īstu draugu parāda laiks.

Un visus es sveicu ar savu smaidu, kurā ir ļoti daudz mīlestības, jo es jūtu mīlestību sev apkārt. Pat vējā, kurš glāsta mani un lietū, kas skūpsta mani!!!
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

saldu katru dienu