Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

Mazliet no manis.... Ko atstāju...

1st April, 2013. 12:50 am.

Un atkal atgriežos šeit..
Cerībā, ka paliks labāk, ja to visu atstāšu šeit. Taču kārtējās muļķības. Tas tik vilksies no pakaļas. Un grauzīs un grauzīs. Kā tas budzis kurš bieži vien sēž uz gultas malas no rītiem un riebīgi ņirdz!

Nesaprotu kāpēc vēl ar vien neguļu. Varbūt pēdējās pāris nedēļas atpūts esmu atgulējusi? Njā..baigā atpūta. Drusku smiekli sanāca.
Tā nu sēžu, klausos jau vienu dziesmu entās reizes un riebums pret to vēl neiestājas. Cerēju uz to. Vismaz KAUT KAS mainītos..
Dzied par kaut kādiem baložiem. Īsti vēl ar vien neesmu sapratusi tās jēgu. Dziesmas. Kā tad cita. Sevis? Pff. Vēl smieklīgāk :D
Šeit man iestājies tik pat liels bardaks kā manā dzīvē. Haoss. Varbūt sākt smieties? Raudāt? Nē, to ne. To gana darīju pēdējā laikā. Visu jau noveļu uz pavasara atnākšanu (it kā pavasara..)!
(Arī tās ir muļķības! Tikai kušššš....)

Tātad... tā kā nosolījos ko mainīt savā dzīvē jaunam gadam iesākoties, tas protams ir izgāzies. Un pie tam smagi. Pagājuši jau 3 mēneši un vēl ar vien esmu pilnīgi NEKUR! Protams, esmu pārāk gļēva... Un pārāk stulba, jo neprotu ne ar vienu runāt. Diez kāpēc esmu šeit..dāāāāāā.

".. tīrāks par tīru nav pat gaisss...."

Skumji. Jau atkal..ehhhhh


Meitene_

p.s. Zin pie kā sevi nesen pieķēru ? Tomēr mazliet pietrūkst tie senie,slepenie skatieni...

Make Notes

1st April, 2013. 10:25 am.

Brīt. Neliels riebums pret Lieldienām un iekšā tāds tukšums.. Ja kāds pieklauvētu, tad dzirdētu vien garu, garu atbalsi no tā...
Fuij

Meitene_

Make Notes

1st April, 2013. 10:49 pm.

Kā ir ? Īsti nevar saprast. Atkal plaksti sūrst..
Prasās vienu. Patīk skatīties kā dūmi lēnām ceļas augšā.
Bet par aukstu, lai durvis rautu jau vaļā. Un vēl kā snieg... Priecīgus Z-svētkus!!!!

Meitene_

Make Notes

Back A Day - Forward A Day