Zane

September 7th, 2024

03:50 pm

aizmigu vēlu, pamodos vēlu. )
naktī likās, kā ārā smaržo pēc dūmiem. cēlos, vēru ciet logus. spazmveidīgi sāpēja vēdera lejasdaļa, bet nošpai bija beidzies derīguma termiņš.
septembris tiktāl ir tā pati vasara, tikai saule ir citādāka, tajā ir kaut kas no vārdiem, kas rakstīti kursīvā uz lapiņas, kas piesprausta pie kāda nama durvīm tepat netālu - "nāc apgūt tango dejas soļus, gaidām arī iesācējus".
visu dienu klausos Christine and the Queens. joprojām nezinu, ko domāju par zināmāko viņas dziesmu, kas droši vien ir "Tilted", bet iepatikās pāris citas ("A Day in the Water", piemēram, bet vēl tur bija viena, kam kaut kas tāds labs no klasikas, liekas, Pahelbela, fonā...).

09:19 pm

tāpatvien šovakar meklēju dziesmiņās to pašu, ko vienmēr, proti, kaut mazu kripatiņu no putna lidojuma skatapunkta. zini, vienlaikus divas pilnīgi pretējas vēlēšanās - gan paspert solīti vai varbūt pat divus atpakaļ, gan arī joņot uz priekšu ar ciet aizžmiegtām acīm prom cauri šai nebeidzamajai ikdienu upei un tad tikai kalnup, kur rīti ir ilgu zili...
Powered by Sviesta Ciba