Anime alkoholiķi's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, February 11th, 2005

    Time Event
    9:48a
    vakardien ar Kozlovu dzērām spirtu. Viņa vecmuterītei māsiņa atnesusi ar ko kājas rīvēt. jāatzīstas, ka pēcāk teātra bārā izdzēru vēl trīs simtus. jopt.
    11:01a
    green hell
    Aww. Apdeits poustam par brendiju Atlantis - blast the gooddamned shit. Ok, skaidrs ir tas, ka kā piedeva grokam viņš nav derīgs - nezinu, tīrajā nepamēģināju, bet varētu būt ne īpaši labāk. Taču tagad es esmu gatavs ražotājus iesūdzēt tiesā.

    FYI - man ir samērā dzezsbetona kuņģis, kas ņem īpaši neburkšķot pretī visdīvainākais ēdienu un dzērienu kombinācijas (pēdējais keiss, kad neizturēja, bija šnabis uzdzerts ar pienu - un caurejas uz paģirām neskaitās, tas ir post coitum).

    Tad nu lūk, to, ka nav lāga, es sāku just pie otrās groka krūzes, kurai bija pievienots simtiņš šī draņķa. Ok, atvadīties no tās dziras un visas dienas garumā haļavna sasnekotajiem labumiem it kā nebija pat pārāk žēl. Bet līdz pieciem rītā mēģināt izspiest no sevis norītās siekalas kopā ar kuņģa sulu - that's too much. Domāju jau, ka šodien vispār būšu nespējīgs kaut ko pasākt, bet nu vismaz līdz darba intervijai un darbam izdevās atvilkties. Pārējās uz šodienu noliktās darīšanas (izņemot tās, kas pavisam vakarā), gan atsaucu. Lieki piebilst, ka jūtos kā jēla ola, neēdu, nepīpēju, un visa mana pasaule ir koncentrējusies tādā mazā bumbiņā ap manu kuņģi, ar bažām domājot - būs, nebūs?

    Ok, protams, ir arī citi varianti:

    1) triviāls modernais vēdera vīruss
    2) triviāls food poisoning (tādā gadījumā būs jātiesājas vai nu ar Reval Hotel, vai Fashion Club)
    3) kuņģis beidzot ir nodzerts doņelzja

    Taču anyway - neņemiet nekad Atlantis. Pat ja viņš nav nemaz tik indīgs, viņs anyway nav garšīgs :)

    << Previous Day 2005/02/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba