17 Oktobris 2008 @ 19:09
 
bieži vien man ir tā,ka gribas palasīt savas agrākās domas, pārdomas un aizdomas. un visinteresantāk ir lasīt rakstīto par citiem cilvēkiem. ārprāts, kā gan domas par cilvēku spēj mainīties laika gaitā. un tā kā šī pašalik man i ļoti aktuāla tēma, tad..
mana klase.
sākšu ar zēniem. vārdus nerakstīšu. manas domas mēdz būt arī nejaukas. sākšu ar dīvainākajiem.

tātad, īpatnējais fiziķis. viņš runā ar sevi. angļu valodas stundās cenšas pārkliegt skolotāju un labo citu klases biedru kļūdas, lasa citu vietā,kad jāpārbauda uzdevums un par meitenēm neinteresējas (tā viņš teica), bet runājot ar tām, sarkst. viņš, simtunvienpadsmit procentīgi nekad nev bijis tuvās attiecībās ar meiteni (spaidīšanās autobusā neskaitās. mamma arī nē.) un viņam derētu aizet pie friziera. viņam ir atbaidoši vaibsti un šķelmīgs smaids. nedomāju, ka kādam klasē viņš patīk. bet mēs viņu mīlam. laikam.

ja jau sāku runāt par dīvainīšiem, varētu runāt arī par šo īpašo indivīdu. no sāku šķita baigi normālais čalis. normāls
paskats, tāds tīri feins, smīdināja mūs baigi. izdomājām taisīt klases pasācienu. viņš atteicās, labāk sēdēšot mājās un spēlēšot kompi. nesen piedāvāja mūsu klasei piedalīties CS 1.6 klašu turnīrā. intereses pēc apskatīju viņa draugiem el vē domubiedru sarakstu. MU, WarCraft, CS, un vēl un vēl visādas datorspēļu grupas. (par spēļu nosaukumu pareizrakstību negarantēju) šodien dzirdēju viņu aizrautīgi stāstot par vakardienas spēli,kas risinājās līdz pus sešiem no rīta.

vēl ir kāds puisietis,kas ,šķiet,ir nobastojis vairāk nekā pārējā visa klase kopā. viņš man drausmīgi atgādina deividu. ilgi miru nost uz viņu skatoties, bet nu esmu beigusi ar deividu pavisam, tak što mani šī zēna seja vairs neiespaido.

reperis. man viņš nepatīk, un liekas,ka man pat daļēji no viņa bail. viņa brālis esot konkrēts alternatīvā stila cienītājs. tik savādi..

kad pirmoreiz uzzināju,ka esmu šajā klasē kopā ar šo zēnu,man šķita,kaman viņš anormāli pisīs uz nerviem. bet man viņš vairs netraucē. man pat ir viņa zēl. viņš ir ļoti bērnišķīgs un diezgan nepieaudzis priekš sava vecuma.

nebiju viņu pat ievērojusi agrāk. bet šķiet ļoti jauks. mazs, arī bērnišķīgs, bet jauks. gudrāks nekā viņa mūžīgais draugs.

o jā. alkāns. man patīk kā viņš izskatās. bijušās klases audzinātājas dēls. savāds. ar jāni sveicinās. gribu par to noskaidrot kaut ko vairk. moš šis ar A...iem satusējis. gribās zināt kas šim ar viņu. mazo blondo brīnumu.

viņš ir garš un blonds. un viņam ir piemīlīgs smaids. bet viņš nebūt nav glīts. viņš visu laiku rosās un knosās. bet dēļ viņa smaida es aizgāju uz kori veselas trīs rezies.

***
es noguru.
par pārējaiem man vēl nav viedokļa.
tikai oktobris.
par meitenēm būs. pacietību,pacietību un vēlreiz pacietību.
***

 
 
: she's losin` it
 
?