mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-03-21 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cooking with nytimes, ēdiens

polenta = normāla putra. tīri garšīgi, ja saliek parmezānu un sviestu.



https://cooking.nytimes.com/recipes/1016084-polenta-with-mushrooms-and-soy?smid=fb-nytimes&smtyp=cur



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2017-03-21 21:01 (saite)
biezākai gan jābūt. normāli ir tā, ka atdzisušu var griezt ar nazi un likt grilēt uz režģiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-21 21:01 (saite)
bet es arī tavu ēstu, jo šovakar esmu palikusi badā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-21 21:05 (saite)
es sapratu. tahad atdzisusi tā ir stingra kā pudiņš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-21 21:06 (saite)
tad varbūt tev ir izdevies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-03-21 21:08 (saite)
NYT receptes jau vispār nav peļamas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-03-21 21:09 (saite)
es īstenībā aizvārīju un atstāju I maisit uz maza uguns, un aizgāju vest E uz dziedāšanu, satiku Simamuru uz tilta. I tikmēr bija pielējis vēl udeni, es pārnācu un iztvaicēju. bet kad atdzisa palika baigi labā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aleja
2017-03-21 22:04 (saite)
ļoti garšīgi ir arī citronu eļļu (var pielikt citrona miziņu, ja nav eļļas) un Provansas garšaugiem (vienreiz taisīju bez laktozes vienreiz alerģiskiem ciemiņiem).

bet man tomēr vislabāk garšo ar sieru, atdzisusi un sagriezta kubiciņos :)

(Atbildēt uz šo)


[info]roncijs
2017-03-22 00:17 (saite)
izskatās pēc vienas sēņu krēmzupas, ar kuras dibenā iebāzto zilo sieru varēja sērfot pa kaifu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?