only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2017-04-19 22:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko sev atklāju http://www.krustnaglina.lv/ viss izskatās tik garšīgs!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2017-04-19 22:50 (saite)
Fritēta roltona burgers:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2017-04-19 22:55 (saite)
nu, labi, varbūt ne viss :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2017-04-19 23:37 (saite)
tas roltona burgers ir totāli ģeniāls!
turklāt tieši viņš mani izveda uz krustnagliņas biešu humusu, bez kura mana dzīve vairs vispār nav iedomājama

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-04-20 00:11 (saite)
Ā. Nu. Es to biešu humusu. Ļoti. Gribu. Uztaisīt. Kad būs laiks :D bet pie mums tos burgerus sauc par ramen burgeriem! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2017-04-20 00:16 (saite)
speaking of any year now – tas humuss bija manā vārda dienas ballītē. un arī dzimšanas dienas. un vispār vidēji reizi nedēļā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-04-20 00:19 (saite)
Tas nozīmē, ka var braukt ballēties arī citos datumos? :D bet tad es nākšu ciemos anyway. :) jo nu, ciemos pie gardēžiem vienmēr gatavs! Hehe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2017-04-19 22:57 (saite)
Man šitas jāpieseivo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2017-04-19 23:08 (saite)
mani intriģē tāda lieta kā rauga pārslas, ko esmu redzējusi arī daža laba vegāna arsenālā. laikam jāsaņemas un jāizpēta, kas tas ir un kāpēc.

(jā, es uzprasos, lai kāds man vienkārši atnāk un izstāsta) :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2017-04-19 23:21 (saite)
Rauga pārslas dod sierainuma garšu un sātīgumu, varu atbērt paprovēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2017-04-19 23:28 (saite)
Man vispār gribas arvien vairāk vegāniski ēst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2017-04-20 20:56 (saite)
Krietnu brīdi tecināju siekalas - viss liekas ļoti garšīgs!

(Atbildēt uz šo)


[info]ululate
2017-04-25 15:57 (saite)
ienācu pateikt paldies par šīs lapas parādīšanu, tas viss patiešām ir garšīgi. nupat uztaisīju arī te izreklamēto biešu humusu - nom, nom, nom

(lūkojos uz krustnagliņas napoleonu un ceru, ka drīzumā radīsies pietiekami daudz spēka, lai pamēģinātu)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?