MaKo
Kulinārija. 
3.-Jun-2012 08:03 pm
Nedēļas nogale - zem kulinārijas zīmes. Vakar vārīju cāļu aknu pastēti, šodien saveidoju katlu ar plovu. Pašlaik vāru mežacūkas un bebra galvas tušonku.
Comments 
3.-Jun-2012 08:14 pm
Kā tu taisi to pastēti? Es ar gribu uztaisīt dikti, bet nav poņas no kura gala sākt.
3.-Jun-2012 08:21 pm
Apcep eļļā un sviestā akniņas, rīvētus burkānus un sīpolus. Liek katliņa un sautē. Piparus, sāli, majorānu utml = pēc garšas. Tad sablenderē, pievieno sviestu, sakuļ ar mikseri,lai gaisīgs. Un liek trauciņos ledusskapī.
Var pievienot konjaku vai kausētus taukus vai kas nu garšo. Eksperimentiem plašs lauks.
3.-Jun-2012 08:28 pm
Mako- kādi jums jāņu plāni?
es ppiedāvāju tādu leitu- ka mēs atbraucam 25ajā(pirmdiena) un noēdam palikušo gaļu :D
3.-Jun-2012 09:15 pm
Kamdeelj ne? Nesolu gan, ka medijumgalja veel buus ;). Bet satiksim ljoti labpraat.
3.-Jun-2012 09:35 pm
a tev vai tad brīvs būs?
3.-Jun-2012 11:06 pm
būs, būs :)
3.-Jun-2012 08:41 pm
sasodīti kardinoši izklausās
3.-Jun-2012 09:06 pm
un kas to visu ēd?
3.-Jun-2012 09:16 pm
Mini triis reizes.
5.-Jun-2012 02:29 pm
hem. Bērni to noteikti neēd.

Jūs abi ar Putneli to visu novinnējāt?
5.-Jun-2012 02:32 pm
Plovu palīdzēja Relikts pievārēt. Tušonka vēl tikai tiks ēsta.
This page was loaded Mar 29. 2024, 9:46 am GMT.