|
February 24th, 2021
11:44 am Mani negaidīti aplaimoja ar trim kilogramiem trekno sieru. Te nu nav cita varianta, kā bāzt saldētavā pie pelmeņiem, orientālajiem Hortex un magnum saldējumiem, kas visi tur glabājas nenoskārstai vajadzībai. Sieru līdz šim nekad neesmu saldējusi, bet Kārumsieriņi un sviests šo procedūru pārcieš lieliski. Ja cilvēks negrib gluži ēst picas, tad vienīgais, ko varu izdomāt tādu sierīgi bezmiltainu, ir ķirbju "lazanja".
|
Comments:
| From: | pikaczu |
Date: | February 24th, 2021 - 12:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tu kartupeļus ēd? Ir tāds otrās dienas ēdiens, kur vārītus kartupeļus samīca, sajauc ar rīvētu sieru un garšvielām, saveļ frikadeļu izmēra bumbiņas un cep diezgan dziļos taukos.
neēdu. bet arančini varētu pamēģināt
| From: | sole |
Date: | February 25th, 2021 - 08:01 am |
---|
| | | (Link) |
|
Covid ir iemācījis saldēt arī sieru. Sarīvē un saldētavā iekšā, pēc tam var neatsaldētu bērt uz visādiem cepeškrāsnī gatavojamiem ēdieniem - picām, siermaizēm utt. Vēl mūsmājās siers labi “iztērējas” siera cepumos. |
|
|
Sviesta Ciba |