Nepabeigtā dienasgrāmata


31. Decembris 2010

(bez virsraksta) @ 19:35

Būs tunisiešu kuskusa zupa ar spaidītiem ķiplokiem, maltām ķimenēm, tomātiem, kaperiem un citronu. Lejāk apelsīnu sulā sautējas vistas filejas rullīši ar svaigu piparmētru pildījumu un seleriju-sīpolu mētelīti. Rīsi ar sīpolu marmelādi. Kalvadoss Père Préaux.
 

Comments

 
From:[info]perkons
Date: 31. Decembris 2010 - 19:59
(Link)
A ko jūs ēdīsiet?
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 31. Decembris 2010 - 20:53
(Link)
labs jautājums
[User Picture Icon]
From:[info]varna
Date: 1. Janvāris 2011 - 17:11
(Link)
Kā gan Tu gatavo to kuskusa zupu?Ingridienti vilinoši!
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 1. Janvāris 2011 - 18:02
(Link)
vispār tāda nabadziņu zupa - saspaida četras ķiploka daiviņas, karoti olīveļļas, uz lielas uguns cep, pievieno maltas ķimenes, čilli piparu, vienu sagrieztu selerijas kātu, melnos piparus, piparmētras šķipsniņu, tomātu pastas ēdamkaroti, kādas pāris minūtes karsē, tad piegāž litru auksta ūdens un tajā sauju smalka kuskusa, faktiski var arī mannu, tad vāra divdesmit minūtes, rūpīgi maisot, šķīvī dekorē ar citronu un kaperiem.

Nepabeigtā dienasgrāmata