alkohols... -

About  

Previous Entry Jun. 21st, 2007 @ 10:22 am Next Entry


Poll #12282 Alus
Open to: All, results viewable to: All

Kāds tad īsti ir tas Jūsu mīļākais alēns?

View Answers

Tērvetes
9 (45.0%)

Bauskas
4 (20.0%)

Aldaris
1 (5.0%)

Piebalga
2 (10.0%)

Brālis
1 (5.0%)

Lodiņa
2 (10.0%)

Rīgas
1 (5.0%)

Lido
0 (0.0%)


-

Nedaudz par alēniem.

Bauskas

Bauskas gaišais alus
Bauskas gaišais ir raudzēts pēc klasiskas tehnoloģijas. Savu garšu tas iegūst no tīra dziļurbuma ūdens un pašu gatavotā iesala, kura pagatavošanai izmanto Latvijas novados audzētos miežus.
Bauskas gaišais ir cienīgs saukties par Latvijas produktu, jo pilnīgi viss ražošanas process - no iesala izgatavošanas līdz alus iepildīšanai pudelēs - norisinās Bauskas alusdarītavas sienās.
Alkohola saturs: 4,8 %
Aptuvenā cena 60-70 santīmu

Bauskas tumšais alus
Bauskas tumšais ir raudzēts pēc klasiskas tehnoloģijas. Savu garšu tas iegūst no tīra dziļurbuma ūdens un pašu gatavotā iesala, kura pagatavošanai izmanto Latvijas novados audzētos miežus.
Bauskas tumšais ir cienīgs saukties par Latvijas produktu, jo pilnīgi viss ražošanas process - no iesala izgatavošanas līdz alus iepildīšanai pudelēs - norisinās Bauskas alusdarītavas sienās.
Alkohola saturs: 5,5%

Tērvetes


Tērvetes alus - gaiši zeltains, aromātisks alus ar iesala garšu un izteiktu apiņu rūgtumu,
alkohola saturs - 5,3 tilpuma procenti
Fasējumi

* 0,5L stikla pudeles
* 30L KEG mucas
Diemžēl cena ir pāri pa 70 santīmiem.

Piebalgas


Piebalgas alus
Zeltains gaišais alus. Runasvīru dzēriens ar tipisku iesala garšu, apiņu rūgtumu un aromātu.
Alkohola saturs - 5,6%

Ir pieejami šādi varianti:
- Piebalgas senču alus
- Minhauzena alus
- Piebalgas alus
- Jubilejas alus
- Piebalgas tumšais LUX
- Buku alus
- Mednieku alus

Rīgas


Rīgas Oriģinālais - ēstgribas uzkurināšanai!

Saskaņā ar pasaules klasifikāciju Rīgas oriģinālais alus ir pieskaitāms pie alus aperitīviem.
Pie apetīti rosinošām alus šķirnēm var pieskaitīt arī pasaulē ļoti labi zināmo čehu alu Pilsener Urquell un vācu Jever. Šīm šķirnēm, tāpat kā Rīgas oriģinālajam, ir paaugstināts apiņu daudzums, kas veicina žults izdalīšanos, apetītes paaugstināšanos un ēdiena labāku pārstrādi. Tieši tāpēc mēs iesakām pirms ēdienreizes noteikti iztukšot kādu Rīgas oriģinālā alus pudeli. Un ja nu pudelīte Jums šķiet par īsu, tad neviens neliedz maltītes laikā iedzert vēl vienu vai pārīti alus pudeles. Jo, kā zināms, apetīte rodas ēdot.
Alkohols 4.5%
Pudeles tilpums 0,5 l, 0,33 l Iepakojumā 6 (0,5 l) pudeles
Blīvums 15%

+++++++++++++++

Ceru ka nedaudz uzlaboju tuvojošos Jāņu un Līgo noskaņu!
Novēlu Jums visiem lustīgu līgošanu un protams ņammīgu alēna iedzeršanu.

PS
Visa infa ir zagta no http://www.beer.lv/ - ja kaut kas nesapas ar patiesību - ņi maja prabļema :)
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]goddes
Date: June 21st, 2007 - 10:42 am
(Link)
Te jau nav variantu..:) a Užasnieks nah nav pieminēts?
[User Picture Icon]
From:[info]jack
Date: June 21st, 2007 - 02:22 pm
(Link)
vai velns. nu labi... par veelu :(
From:[info]zintish
Date: June 21st, 2007 - 11:55 am
(Link)
uzjavas vai brengulju..
kautgan uzjavas tiiri inerces peec, kaadreiz bija labaaks
[User Picture Icon]
From:[info]kornist
Date: June 21st, 2007 - 11:56 am
(Link)
Jānis esmu, bet alu vispār nedzeru.
[User Picture Icon]
From:[info]o515
Date: June 21st, 2007 - 04:16 pm
(Link)
Uzhavas un Kviesiitis visaas vinja variaacijaas.
From:[info]kachinjsh
Date: June 22nd, 2007 - 01:25 pm
(Link)
UŽAVAS!
bet no piedāvātajiem variantiem man garšo Brālis!
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba