|
April 6th, 2009
06:22 pm šodien gan uzcepu skounus (latviski tūlkojās kā kviešu/miežu plāceņi, bet plācenis izklausās kaut kā nereāli, plāceni var uzcept un aiznes vīram uz pļauju baltā sainītī uz kātiņa ;))
4 krūziņas miltu 1 krūziņa uz acu mēru kliju blodiņa izmērcētu rozīņu 150-200 grami sviesta soda pustējkarote puskrūziņa cukura (vai kā prasās) pustējkarote sāls piens vai kefīrs
samaisa miltus ar garšvielām un sodu, ierīvē ar dakšiņu vai ko sviestu, pieliek rozīnes, pielej pienu vai rugušpienu, skaisti iejauc mīklu. Iesmērē pannu ar lubrikantu violēto (spams, it was joke, ar sviestu), uzkaisa pa virsu miltus un saliek rindiņās apaļīgus kukulīšus saujas lieluma pavasarī.. cep 180% 15-20min vai līdz rozīnes paliek brūnas..
var pasniegt ar sviestu, ievārījumu vai putukrējumu..
es 2 notiesāju ar upeņu ievārījumu..
baigi ātri... tagad zināšu.. būs ko ņemt līdzi uz darbu..
|
Comments:
| From: | lusis |
Date: | April 6th, 2009 - 09:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
var arī pašu plāceni uz kātiņa pasniegt :)
| From: | alniz |
Date: | April 7th, 2009 - 10:32 am |
---|
| | | (Link) |
|
tu esi nepārspejama!! tad jau tas ir gandrīz kā desiņu cepšana ugunskurā laivu braucienā ;) |
|
|
Sviesta Ciba |