Pilota memuāri.

žraķ hočetsa...

žraķ hočetsa...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viss ir vienkārši. Ir divas iespējas. Vai nu turpināt urķēt pavārgrāmatas vai arī...

Uzmanību, mani Cibiņi! Visiem ierindā stāāā-ties! Un tagad žigli uz pirmo-otro skaitīt & klājiet vaļā savas iecienītākos ēdienus - brokastīs, pusdienās, vakariņās. Un, saprotams, to, ko paši protat pagatavot, nevis restorānu ēdienkartes... :D xD :P

Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ.
  • oi. Bet tur jāraksta gari. :D
    ne gluži vakariņas/pusdienas/brokastis, bet šī kūka ir garšīga. ^^
    Bet tā savādāk manas mīļākās receptes ir vienkāršas. Kartupeļu pankūkas (tikai rīvēti kartupeļi un sāls), biešu zupa, dažādi dārzeņu sautējumi un sacepumi(receptes man nav, darbojos uz iedvesmu), griķu hamburgeri (sacep sīpolus, klāt griķus un tā padaudzāk siera, lai viss labi līp kopā, neiazmirst garšvielas. liek uz baltmaizes pāri kečupu, salātlapu vai jebko iz iedvesmas, otru baltmaizes šķeļi pāri. ļoti labu var ēst arī aukstu), ceptas auzas (auzu pārslas, cukurs un sviests. labi der kā sausās brokastis), rīvēti burkāni ar eļļu (ņam, ņam), skābeņu zupa, cepti kāposti, virtieņi ar negaļas, neolu, nebiezpiena pildījumiem...
  • Kartupeļi, iztīrītas ķilavas, tomāti.
    Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos kā sautējumam, uzvāra un pavāra vēl 10 min. Tad es iesmērēju saucamo "pīles trauku" ar eļļu, lieku iekšā tos pusgatavos kartupeļus, pa virsu iztīrītas ķilavas, pa virsu tomātu šķēlītes, un cepu cepeškrāsnī.
    Vēl ir variants bez tomātiem, bet ar saldo krējumu, un tad var likt neapvārītus kartupeļus, un cept cepeškrāsnī ilgāk.

  • Marinētas reņģes, garšīgi, bet ķēpīgi.

    700 g renģu

    pislitrs ūdens
    8 ēdamkarotes 9% etiķa
    2 lauru lapas
    2 nelieli sīpoli
    4 smaržīgie pipari
    6 melnie pipari
    3 ēdamkarotes cukura
    1 tējkarote sāls

    Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!!

    Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti.

    Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls.
Powered by Sviesta Ciba