|
[Jan. 26th, 2011|10:45 pm] |
Tad vēl tajā Amerikāņu veikalā nopirku Dānijā ražotu kamambēru. Nu, es teikšu, Latvijā taisa kudiš garšīgāku kamambēru. Bet, lūk, kāpēc tāda sīka sūda Dānija var eksportēt savu sūdīgo kamambēru (un vēl viskauko) uz dajebkurieni, bet Latvija nevar? |
|
|
Comments: |
| From: | sirdna |
Date: | January 26th, 2011 - 04:53 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Inerce, imho.
Kad biju Dānijā, paprovēju visādus turienes sierus, bija tīri ēdami, bet brī un kamambērs, ko viņi tur ražo, ir dikti švaks. Kā Valmieras ar zemo tauku procentu, tāda skāba piepe.
Bet nu, saproties, brends - "Dānija" atļauj pārdot visu ko.
pat larsu fon trīru! (piedošanu, te noturēties nebij iespējams)
| From: | sirdna |
Date: | January 26th, 2011 - 04:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vai ta man žēl...
| From: | lennay |
Date: | January 26th, 2011 - 05:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Lūdzu, sīkāk par to brendu "Dānija"
1. Garšas kārpiņas dažādām tautām reaģē dažādi. Nupat pie mums ciemos bija pusis no Anglijas. Par sautētiem kāpostiem viņš noteica: "Neko pretīgāku es mūžā neesmu ēdis". 2. Latvietis nedomā plašāk. Latvietis domā "ko tad nu es, es jau neko" un vēl domā, ka visas citas tautas ir sazvērējušās, lai darītu latvietim pāri. Un vēl - latvietis nav tirgotājs. Latvietis gribētu būt ražotājs, jo tikai ražošanu uzskata par cienīgu nodarbi, bet tirgošanos - par spekulāciju. Nu pamēģini kādam latvietim tipiskajam pastāstīt par tirgošanās smalkumiem un viņš sadusmosies :) | |