(bez virsraksta)
« previous entry | next entry »
Nov. 5., 2021 | 08:34 pm
Pievieno kefīru, pienu, eļļu, visu sajauc ar mikseri. Karstu biskvītu nedaudz atdzesē un tad ietin plēvē, liek ledusskapī uz nakti. Nākamajā dienā biskvītu sagriež kārtās. Anastasijai sanāca trīs kārtas, viena bija lieka. Viņa iesaka no liekā biskvīta uztaisīt kūciņas uz kociņa jeb "cake pops". Treknu skābo krējumu lej marlē un liek ledusskapī, lai tas nostāv līdz nākamajai dienai (lai notek visas sūkalas). Nākamajā dienā pievieno masai cukuru, visu sajauc kopā. Pēc tam apsmērē ar atlikušo krēmu un izdekorē ar biskvītu drupačām. Dekorē ar ogām, šokolādi un piparmētru lapiņām.