24 September 2008 @ 10:03 am
ļoti svarīgs posts par GROKU (lai neaizmirstu the recepti)  
Vīrietis slims & es improvizēju ar veselības tējām, zogot medu no dzīvokļ-kolēgām. Ko man nebūs pārspēt, ir vecais, labais groks. Tam gan ir jau too late. Anyways, recepti publiski pierakstīši, lai pie nākošās pārsalšanas ir skaidrs, ko vajag darīt.




1) melnā tēja; ideālā variantā upeņu tēja;
1.1 ja nav upeņu tēja, nepieciešama upeņu sula;
2) Citrons;
3) Medus;
4) Alkohols. As you wish - vislabākais variants rums; der arī šņabis, viskijs & m. balzāms. Doza variē no 50 - 100 g. Atkarīgs no rumpja, kuru jāpiedzirda ar īpašo veselības dziru.


Uzvāra tēju. Tad silda upeņu sulu līdz 60 grādiem jeb čut ne vārās atzīmei. Pielej alkoholu & iegāž dzirā atlikušos indigrientus. & lūk arī grok-dzirs.
 
 
Current Mood: artistic
Current Music: Dimmu Borgir - Puritania