« previous entry | next entry »
Sep. 22., 2005 | 06:06 pm
posted by: dormeo in pajautaa

kāpēc manis gatavotie suši garšo tik pretīgi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

x-ƒ

from: [info]x_f
date: Sep. 22., 2005 - 06:12 pm
#

Interesanti, kādas atbildes Tu vēlies sagaidīt, un kādas patiešām sagaidīsi. :)

Atbildēt


from: [info]guvi
date: Sep. 22., 2005 - 06:17 pm
#

pat man naf ko teikt! :P

ja nu vineiigi to, ka tu vienkaarshi nemaaki gatavot !:P

Atbildēt


anti

from: [info]antikrists
date: Sep. 22., 2005 - 06:29 pm
#

veci rīsi varbūt pie vainas? vai veca zivs?
vai nu ko tajos sušos bāž iekšā.

da nestreso, labāk uzvāri makaronus :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 22., 2005 - 06:34 pm
#

nē, pie vainas neīstie rīsi, vienkārši pretīgi./ un es jau pagatavoju tunča salātus, tie vismaz sanāca fine :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


anti

from: [info]antikrists
date: Sep. 22., 2005 - 06:42 pm
#

akdies, apbrīnoju cilvēkus, kam ir patika ķēpāties ar visādiem kulinārijas meistardarbiem :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 22., 2005 - 06:43 pm
#

es vispār gatavot nmeprotu, pa reizei tikai visādus brīnumus uzmeistaroju kas tikai pašai garšo :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


anti

from: [info]antikrists
date: Sep. 22., 2005 - 06:49 pm
#

well, tad jau sanāk, ka proti - ja reiz vismaz pašai garšo :>

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 22., 2005 - 06:52 pm
#

priekš sevis protu gan laikam :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Sep. 22., 2005 - 08:47 pm
#

ja riisi ir tie kas nesavārās putrā tad var ar praktiski visiem tikai viag izslēgt pusmīkstus un pieliet 2 ēdkarotes rīsu etiķa un apmaisīt, turklāt rīsi jāvāra bez vāka mazā ūdeni, tad ar jebkuriem rīsiņiem sanāks. un vasabi arī vig uzreiz maķenīt iekšā ielikt. būs labi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 22., 2005 - 09:22 pm
#

super, paldies par ieteikumu!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Sep. 22., 2005 - 07:17 pm
#

etikjis. ir vajadzigs tas iipashais etikjis, jo ar parasto nesanak..
un tad vel taa riisu vaarishana- noskalo, nosausee, vaari [un nepiededzini], tad atdzesee, iemaisi silto etikja-cukura-saals maisijumu[bet taa kaartiigi iemaisi]. lajuj pastaveet.
un viss..

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 22., 2005 - 08:16 pm
#

paldies, paldies teu!!! jā, tas laikam jānoskaidro sīkāk par tiem etiķiem :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


jubilacija

from: [info]jubilacija
date: Sep. 23., 2005 - 02:24 am
#

Jā, etiķis ir vissvarīgākais, jo rīsiesm citu neko klāt likt nevajag. Man reiz izdevās nopirkt vienu baigi labu, bet ar nākamo mani suši garšoja pēc pelējuma:(

Atbildēt | Iepriekšējais


Criminal tendencies

from: [info]asaa
date: Sep. 22., 2005 - 08:16 pm
#

jo neesi japaniete?:P

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 22., 2005 - 08:17 pm
#

baidos, ka ne gluži tur tā vaina būs ;))

Atbildēt | Iepriekšējais


hope

from: [info]hope
date: Sep. 23., 2005 - 12:31 am
#

da labi.. pats arī esmu taisījis... pirmie bija daudzmaz ēdami, bet beigās tā pat visus izmetu ārā.. vienkārši pretīgi, nevarēja ieēst.
Vispār lai mācētu suši pareizi taisīt ir jāmācās 5 gadus. Šitā paši japānieši saka

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dormeo
date: Sep. 23., 2005 - 12:34 am
#

nu jā :) bet manējie ir galīgi greizi :)))

Atbildēt | Iepriekšējais