(no subject)
« previous entry | next entry »
Sep. 25th, 2011 | 07:28 pm
Liku lietā savas kulināres prasmes arī mājās - mājās. Uztaisīju ģimenei sīpolklopsi. Pirmo reizi taisīju, bet sanāca ārkārtīgi garšīgs. Pašai pat ļoti garšoja.
Tagad sēžu pilnu punci un taisos veidot prezentāciju rītdienai, kad man 4. klases skolēniem jāiet stāstīt par Aizkraukles pilskalnu un dzīvi tajā. Nezinu kā būs, nezinu...
Pirms brīža lasīju GEO, taču tētis mani izdzīvoja no vietas. Negribēju iet prom, jo tur bija lampiņa un tā un varēja lasīt, bet pēc argumenta, ka viņš taču ir vecs un viņam vajag atpūtināt kājas uz mani iedarbojās.
Tagad tētis sēž viens pats uz dīvāna un ir ieurbies internetos. Kājas, protams, viņš neatpūtina.
Tagad sēžu pilnu punci un taisos veidot prezentāciju rītdienai, kad man 4. klases skolēniem jāiet stāstīt par Aizkraukles pilskalnu un dzīvi tajā. Nezinu kā būs, nezinu...
Pirms brīža lasīju GEO, taču tētis mani izdzīvoja no vietas. Negribēju iet prom, jo tur bija lampiņa un tā un varēja lasīt, bet pēc argumenta, ka viņš taču ir vecs un viņam vajag atpūtināt kājas uz mani iedarbojās.
Tagad tētis sēž viens pats uz dīvāna un ir ieurbies internetos. Kājas, protams, viņš neatpūtina.
(no subject)
from: anonymous
date: Sep. 25th, 2011 - 08:48 pm
Link
Aija
Reply | Thread
(no subject)
from: nebukadnecars
date: Sep. 25th, 2011 - 09:19 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: anonymous
date: Sep. 26th, 2011 - 11:33 am
Link
Reply | Parent