|
[13. Jun 2007|23:29] |
pierakstīšu, lai neaizmirstu. sablenderē kādu litru svaigu zemeņu. izberž caur sietu divas paciņas biezpiena. uzputo saldo krējumu, sajauc kopā ar biezpienu, pieliek vaniļas cukuru, vienu sakultu olu. tad izšķīdina želantīnu. kamēr briest, sajauc zemenes ar biezpiena masu. tad pieliek želantīnu (vienu paciņu). tad kārto traukā divas kārtas selgas cepumus, uz tiem uzlej masu. un liek ledusskapī. pusstundu pirms pasniegšanas ieliek saldētavā. pa virsu sagriež ripiņās svaigas zemenes. |
|
|
Comments: |
From: | diana |
Date: | 13. Jūnijs 2007 - 23:39 |
---|
| | | (Link) |
|
Tu jau taisīji? Tev cepumi neuzpeldēja? Man VIENMĒR uzpeld. Par kārtām pat nevar būt runa.
taisīju. tikko piebeidzu pēdējo gabaliņu. nevajadzēja kārtas - tikai apakšā, un masa bija pietiekami bieza, lai nekas neuzpeldētu :) cepumi pat tā īsti pievilkušies nebija - tieši laikā cieta pamatnīte.
From: | diana |
Date: | 13. Jūnijs 2007 - 23:51 |
---|
| | | (Link) |
|
Tad man laikam tā masa par šķidru vienmēr. Sasodīts, tad laikam vajag baigi daudz biezpiena?
nu uz litru sablenderētām zemenēm, puslitru saldā krējuma putota, es liku divas tās paciņas - nu kopā puskilo laikam. + paciņa želantīna | |