December 15th, 2005

(no subject) @ 02:22 pm

ieslēdzu datoru. pieslēdzos MSN. atkal atrubīju Yahoo messanger kuru kāds uzlicis automātiski ieslēgties. nav jēgas to mainīt-tas prasa pārāk lielu saņemšanos. esmu patups datorlietošanā,nelielos un arī neraizējos. tad vēl ir kaut kas automātiski pie datora ieslēgšanas zibinot gar acīm.
LastFM atveru,lai paskatītos,kas jauns parādījies pie fantastiskā mūzikas apvāršņa. Kaut gan tagad interesē pavisam no manas gaumes neatkarīgas lietas-darbam vajadzīgas kompozīcijas noteiktā tempā un taktsmērā, ar noteiktiem un paredzamiem uzsvariem un vēl tādas,lai mani galīgi klausoties nenobeigtu, bet gan motivētu strādāt. ceru atrast ilgi meklēto oriģinālo L.M. (ne cu=igaretes te domāju,ne arī Liza Minelli) (fuck kas par vārdu- Laiza.... Laiza laiza salčuku....)
Iztērēju 85Ls par inventāru!!! Bļeģ, tur citu vārdu nav! Eu, un nepadomājiet,ka slēpošanas inv., es te par darbu runāju. Nu bet ja tādu naudu tajā grūžu iekšā,tad lietošu līdz pēdējam- pat kaķa vaidu atskaņošu pilnā skaļumā.
Kas tās par mantām man somā? foto maiss. kam nesu rādīt? vai pārvietoju no albuma maisā,ieliku somā,lai nesaburzās?

nevienam nerekomendēju GALINTA 5 rūšiu grūdu Dribsniai Ekstra. Lietuviešu mēsls. Bet mūsu nav labākas. Tas tiesa, tās pārslas nav nekāds ēdiens. Tikai tiem veselīgā dzīvesveida pakaļskrējējiem,kam par grūtu vārīt īstās putras, tad nu ērmojas, vai ne?
Tur varu derēt klāt ir tādi mēsli par kuriem pat nenojaušam putrā var būt ievietotiem. Un kas tad mums te viņas ražo? A/S RīGAS DZIRNAVNIEKS. Nu bet jebkurā gadījumā pēc netīšas Griķu pārslu putras ar piedevām nopirkšanas sapratu,ka lieta nav tīra. Redz nav tās plīts, bet tās pašas auzu pārslas,kas jāvāra pamatīgi ilgi var noturēt pa nakti ūdenī,piebriedīs labu labās. Jāievēro tikai,ka jālej virs auksts, ne karsts. Tāpat kā taisot to kompotu.
 

Comments

 

ir viss

viss