Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-09-19 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā gatavo ceptus kabačus? es sagriezu kabaci šķēlītēs ij domāju - no sākuma apvīļā olā vai no sākuma miltos? kā tur ar garšvielām? sāls bija, bet vai tas viss?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]laukuroze
2005-09-19 11:53 (saite)
no sākuma miltos.

(Atbildēt uz šo)


[info]angel_girl
2005-09-19 11:56 (saite)
A es olu ar miltiem sakulju un saali pieberu un tad tur apviļāju un cepu :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mako
2005-09-19 11:57 (saite)
http://www.cooking.ru/cats/catalog/vegetable_cat/marrow_veg/

(Atbildēt uz šo)


[info]papalisij
2005-09-19 12:06 (saite)
a vari jameejos kaa karbonaadi.. ar galjas aamuriiti pirmaak saisklapeet.., tad jameejie.. taadi.. feinaaki sanaak.., mabn vismazam labaaki ta patiikaas..:)

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2005-09-19 12:12 (saite)
olaa, miltos, cep. kameer cep apbaarsta ar saali, pipariem.
taapat var austerseenes cept. tikai kaatus taa viegliiteem ar galas aamuriiti saplacinaat. baigi garshiigi.

(Atbildēt uz šo)


[info]krii
2005-09-19 12:33 (saite)
Es parasti neviļāju nekur. Uzsviežu uz pannas un cepu, pa brīdim apgriežot. Tikai sāli uzkaisu vai vēlkādu garšvielu, ja ir. Dažas no salātu garšvielām labi der klāt. Arī vienas, kas cūkgaļai domātas, manuprāt, kabacim piestāvēja.

Man personiski nepatīk, ka viss miltos un olā ieceptais teju ne vienādi garšo.

(Atbildēt uz šo)


[info]teolits
2005-09-19 19:36 (saite)
Vispirms izmērcē ūdeni, tad tik daudz taukvielu neiesūc, nav tik trekni un tālāk jau pēc savas gaumes, ja vispirms olā un pēc tam miltos, tad kraukšķīga garoziņa.

(Atbildēt uz šo)


[info]msjones
2005-09-21 10:49 (saite)
Necep vispār, ēd svaigus! Garšīgāk ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?