|
[Mar. 10th, 2010|03:10 pm] |
Jau kuro mēnesi briestu kādam episkajam pukstam, bet tikmēr vien atgādināšu par sevi ar pīkstienu par..par ko gan citu - par laikapstākļiem, protams. El Ninjo sezona mums te šogad. Ciešam (c). Kā zināms, Filipīnas ir viena no slapjākajām vietām pasaulē, tieši tādēļ mums te valda briesmīgs sausums un vairākās provincēs izsludināts ārkārtas (sausuma) stāvoklis.
Un vēl runā, ka cik tur to gadu cikls nu ir apkārt, un Filipīnas, tā teikt, ir nobriedušas vienai brangai zemestrīcei. Vīrs saka, ka man jāmācās gulēt neplikai, lai nakts vidū katrā gadījumā var diebt taisni no gultas ārā uz ielas, un tad vēl esot jāiepako svarīgākie dokumenti un jātur pa ķērienam, bet kā tad lai es zinu, kur ir tā universālā ideālā ķēriena vieta (opciju 'pie ārdurvīm' nepiedāvāt - tā toč ir ideāla ķēriena vieta katram ķersteklim, un, ticiet man, filipīnieši ir dikti, dikti ķersteklīgi, vismaz šajā rajonā). |
|
|
Comments: |
Bezmaz jāievieš maza, omulīga guļammugursomiņa ;)
| From: | starro |
Date: | March 10th, 2010 - 02:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
a cik tavai mājai stāvi?
| From: | lennay |
Date: | March 10th, 2010 - 07:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
daži.
| From: | starro |
Date: | March 17th, 2010 - 06:11 pm |
---|
| | | (Link) |
|
čau. zini ko? izstāsti par garšvielām. nu tur tirdziņiem, tad pie kādiem ēdieniem to kaut ko lieto gan parasti gan izretis, ko praktizē sabiedriskajā ēdināšanā. gan ķīniskajā, gan filipīniešu izpildījumā vai to mikslī. Minu par visādiem saldskābumiem un augļu bāzes. Bet nu par specifiskajām zālītēm, riekstiņiem, sēkliņām. Nu to, kas aromātu dod, ne tikai garšu.
| From: | mamuts |
Date: | March 10th, 2010 - 03:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
| |