Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:28: šodien esmu labā noskaņojumā, tamdēļ padalīšos ar dažām labām, ātri pagatavojām receptēm.
Smadzeņu maizītes: 400 gr. teļa smadzeņu, 3 karotes sviesta, sāls, pipari. Tātad, teļa smadzenes pusstundu mērcē aukstā ūdenī, notīra asinis un plēvītes; tad liek uz sietiņa, lai notek ūdens daļas. Katlā izkausē 3 karotes sviesta, piemet tējkaroti sāls un piparus, ieliek smadzenes, un leņām maisot vāra dažas minūtes. Tikko smadzenēm nozūd sārtā krāsa, tās tūliņ noņem no uguns un vēl karstas uzziež uz grauzdētas maizes.
Prinčmaizītes: Galda maize, 100 gr. teļa cepeša vai putnu gaļas atlieku, 100 gr mēles, 3 tējkarotes čestersiera, 100 gr sviesta, 1-2 tējkarotes sinepes, aspiks. Teļa cepeša vai putnu gaļas atliekas sakapā ar sālītu vārītu mēli un sajauc ar čestersieru, putās sakultu sviestu un sinepēm un uzziež grauzdētām maizes šķēlēm, kuras vēl izrotā ar dažādu krāsu aspiku.
Lai garšo!

Comments

[User Picture]
From:[info]lee
Date:17. Februāris 2008 - 14:39

(Link)
AkDeivs!!!
[User Picture]
From:[info]elina
Date:17. Februāris 2008 - 14:50
(Link)
tu ko - teļu nekad neesi nokāvusi??

:))
[User Picture]
From:[info]lee
Date:17. Februāris 2008 - 15:00
(Link)
Aj, Tu ko.. Es brīvdienās mēdzu izklaidēties ar duncīti rokās - šad un tad notecinu asinis tāpt, šad un tad nodīrāju.. bet vislabāk cienu vēl siltus buļļa pautus... ;DD
[User Picture]
From:[info]elina
Date:17. Februāris 2008 - 15:02
(Link)
ceptus buļļu pautus var nobaudīt iekš El Primero
[User Picture]
From:[info]lee
Date:17. Februāris 2008 - 15:58
(Link)
..Un vēl arī Pastnieka mājā Liepājā ;)
Powered by Sviesta Ciba