lidot

(no subject)

Dec. 10th, 2012 | 11:16 am
From:: lidot

patīk, ka jūs te dalāties ne tikai ar informāciju, bet arī ar vērtīgiem iespaidiem. :)

šajā sakarā attapos, ka nav vēl tapis atskats par braucienu uz Lietuvas Snow Arena sniega trasi iekštelpās.

īsumā - ir forši. :-)

50 metru platumā sadzīvo gan slaloma trase, gan ierastais pakāpienveida nobrauciens, gan snovparks lēkātājiem, turklāt cits citam netraucē.
uz dienas beigām vietām trasē sniegs bija nošļūkāts un apakšā ledus (tai skaitā aiz tramplīniem), bet uz kopējā fona tas nebija sevišķi manāms un pat īsti netraucēja.
pieredzējušākie braucēji snovparkā novērtēja gan slaidus, gan tramplīnus - tie tur sabūvēti visa līmeņa braucējiem. bija interesanti gan man, kas uz mini pakalniņiem mēģināja atrauties no zemes pirmo reizi dzīvē, gan pieredzējušiem lēkātājiem. kādu, kas saņemtos pārlidot pār žiguli, snovparkā gan nemanījām. :-)
prieciņš nelikās arī diez ko dārgs - biļete visai dienai izmaksāja 20 ls. Ņemot ierobežota laika biļeti, ir lētāk, turklāt laikā, kad paņem pauzi, lai padzertu tēju vai paēstu, biļeti var apturēt, līdz ar to apmeklētājs samaksā tikai par laiku, kurā reāli braukā.
diezgan ērti pacēlāji - četri krēsli katrā kabīnītē, tikai likās, ka augšgalā izkāpšana nav līdz galam pārdomāta - jāšļūc pa ledu.
trasē ķivere ir "must have", un pēc pirmā kritiena bija skaidrs, kāpēc tā - tā kā trasē ir mākslīgais segums, apakšā ir ciets, ciets ledus, līdz ar to atsitiens ar galvu var beigties ļoti sāpīgi. tā kā - ķiveres noteikti jāņem līdzi! (ja nav, visu var uz vietas iznomāt, ieskaitot piemērotu apģērbu. Visas mantas pēc pārģērbšanās, kā arī rezerves paiku vai tējas termosu var ērti novietot skapīšos, jo iziet ārpus arēnas ar elektronisko biļeti nav brīv.)

starp citu, bērnu kalniņš gan likās diezgan garām - ļoti lēzens un lēns nobrauciens, turklāt braukšana augšup notiek uz lentveida pacēlāja (tāds kā lidostās gājēju lentes). dīvains pasākums. bonusā kalna pakājē aiz stikla sienas iekārtota kafejnīca - kautrīgākiem iesācējiem varētu ne pārāk patikt, ja kāds malko tēju un uzjautrinās, vērodams mācību procesu.

iespējas iepazīties ar trases outdoor daļu nebija, jo pirms nedēļas Lietuvā ziema vēl nebija iestājusies.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: