Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 28th, 2014|12:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[zhuk]
sveiki, dārgie cibiņi!
nojaušu, ka ne piemērotākā vieta, kur lūgt šāda veida palīdzību, bet ceru uz labāko.

situācija īsumā - ir viena lieliska trīskrāsu kaķene, kurai šogad apritēja astoņi gadi. no radiniekiem paņēmu pie sevis, jo sapratām, ka viņai nepieciešama ikdienas skraidīšana pa ārpusi, kādas vardes/putna/peles nomedīšana un socializēšanās ar citiem kaķiem.
sakarā ar to, ka ļoti drīz pārvācos un apstākļi tādi, ka kaķi vairs nekādi pie sevis nevaru paturēt, meklēju kādu cilvēku, kurš gribētu uz nenoteiktu laiku paņemt pie sevis - varbūt tu esi tāds, vai tev pazīstami kādi cilvēki, kas pazīst cilvēkus, kas mitinās privātmājā vai laukos un gribētu sev jaunu sabiedroto, jebkurā vietā Latvijā?

papildus tas, ka saimnieki gatavi nodrošināt aizbildņus ar pārtikas naudu mincim (apmēram 20€ mēnesī) un noteikti paņemtu viņu atpakaļ tad, kad varētu nodrošināt atbilstošus dzīvošanas apstākļus.

jebkāda veida palīdzība un atsaucība tiks ļoti novērtēta!

dot ziņu šeit vai uz ihlevinska [at] gmail



 + sterilizēta, ļoti tīrīga, savam vecumam izmēros maza. ļoti pieradusi pie cilvēku kompānijas. viegli adaptējas pie jaunām vietām un cilvēkiem, pašā sākumā mēdz distancēties un princešoties, un dažkārt vakaros mīl ielīst pie cilvēka gultā, skaļi murrājot izmasē vienu spotu, kurā pēc tam arī uz visu nakti iemieg.
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:August 28th, 2014 - 12:53 am
(Link)
wooow, cik smuks mincīts