The Cure - Post a comment

About Post a comment
saruna ar vienu Itāļu The Cure fanuSeptember 14th, 2005 - 06:10 pm
[Error: Irreparable invalid markup ('<manuprāt>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

īstenībā diezgan interesants puisis. Protams viņš (kā jau pārsvarā visi) nezināja par tādas Latvijas eksistenci, bet kad es pateicu kad mums kaimiņos ir viens liels un sarkans Putins, tad viņš saprata (aptuveni).
viņam ir 25 gadi un viņa sencis šausmīgi iefanojis par cure. rezultātā sācis aplipināt savu dēlu. no 5 gadu vecuma viņam pirms gulētiešanas ir skanējis cure un kad viņs bija maziņš viņs tika ietērpts garā džemperī, džinsās, baltās augstajās botās (kā smitam) un mati viņam bijuši mazliet uzkasīti (cik sapratu tēls ņemts no Boys don't cry singla kavera (tā ar mazo Smitu)). viss bijis pēc pilnas programmas - ģitārnodarbības, vokālās nodarbības un pat vokāli ietrennēta raudilība, kā arī manieres. viņš teica ka tas bijis ļoti interesanti un viņam tas ir paticis. viņš teica ka tad viņa favorite gabals bija Fire in Cairo. istaba, sienas, iekārtojums, drēbes - viss The Cure (<manuprāt bišku slims tas tēvs tomēr bija>). pagāja 7 gadi un puisis bija uztrennējis savu pirkstu veiklību uz ģitāras un vokālu tik labi, ka viņu ģimenes un radu vidū sāka veidoties The Cure akustiskie koncerti. tas bijis aptuveni tā - visi dzer ar radiem un draugiem un mazais puisītis dzīvajā izpilda cure dziesmas.
džeks vispār saka ka ir pateicīgs sencim par to slimo cure uzspiezšanu, jo pat ir radījis blici Itāljā, kur viņš ir guitar & lead singer. kaut gan spēlē viņi kkādu gotisko metālu. bet pats smieklīgākais ir tas ka viņš netiek vaļā no raudulīgā vokāla, jo viņiem vajag diezgan spēcīgu vokālu nevis jauku :D

velku arī mazliet paralēles ar sevi, bet man tas sākās 12 gadu vecumā un iefanoju es tikai par mūziku un tāpēc es sāku spēlēt un dziedāt (spēlēšanu un kompozīciju esmu attīstījis vairāk nekā vokālu, jo dzeršanas un smēķēšanas rezultātā es viņu arī biju nokāvis :D)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba